רחוב הנשיא בחדרה נחסם היום לתנועה על ידי המשטרה בקטע שבין רחוב ששת הימים מערבה עקב חשד לאופנוע ממולכד החונה בין 2 בנייני מגורים. חבלן משטרתי הוזעק לטפל באירוע. במשטרה חוקרים האם היה ניסיון לפגוע שוב באדם שנפצע באירוע הרצח שאירע לאחרונה בחדרה.
במשטרה בודקים האם האלמונים שהניחו בפתח ביתו של אדם שנפצע קשה באירוע הרצח מלפני חודש בחדרה את האופנוע התכוונו להזהיר אותו או שהתכוונו להניח באופנוע מטען שיגרום למותו של הפצוע ששוחרר לאחרונה מבית החולים.
הבוקר, סמוך לשעה 10 בבוקר, דווח למשטרה על אופנוע חשוד סמוך לכניסה לבניין ברחוב הנשיא 4 בחדרה. האופנוע היה ללוחיות זיהוי וממנו ביצבצו חוטים. שוטרים שהגיעו למקום חשדו תחילה כי מדובר באופנוע ממולכד. למקום הוזעקו כוחות גדולים של משטרה וחבלנים אשר בדקו את האופנוע ואף בוצע ירי מבוקר אליו באמצעות הרובוט המשטרתי.
לבסוף, הוברר כי האופנוע לא ממולכד ותיק החקירה הועבר לימ"ר חוף שם חוקרים מי עומד מאחורי הנסיון לפגוע באותו אדם שמתגורר בבניין. כמו כן במשטרה חוקרים האם האופנוע שנמצא שימש את הרוצחים ברצח שאירע לפני חודש בפיצוציה ברחוב הלל יפה בעיר שבמהלכו נרצח אלצ'ין אבשייב.
במשטרה סירבו לפרט האם האופנוע גנוב ואת זהות המעורבים. לציין כי טרם נעצרו חשודים ברצח.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.