עצור נוסף בפרשת ניסיון הסחיטה של אנשי עסקים בחדרה, תושב חדרה בן 21. אתמול חלה התפתחות דרמטית ומפתיעה בתיק ניסיון הסחיטה של אנשי העסקים הידועים בחדרה כאשר בוצע מעצר ראשון ומפתיע בפרשה. בחודש האחרון הושלכו לעבר בתיהם של אנשי העסקים רימוני הלם ובקבוקי תבערה ומספר כלי רכב שלהם הוצתו.
עצור נוסף בפרשת ניסיון הסחיטה של אנשי עסקים בחדרה. תושב חדרה בן 21 נעצר אמש על ידי חוקרי ימ"ר חוף בחשד למוערבות באירועי השלכת רימוני ההלם ובקבוקי התבערה לעבר בתיהם של אנשי ההעסקים והצתת כלי הרכב והמשאיות שבבעלותם. עד כה עצורים בידי המשטרה שני חשודים. המשטרה תבקש הבוקר מבית משפט השלום בחיפה, להאריך את מעצרם של החשודים שנעצרו על ידה. במשטרה מעריכים כי בקרוב צפויים מעצרים נוספים. מהחקירה עולה כי הרקע לאירועים הוא ניסיון סחיטה.
בשלב מסויים של הפרשה תיק החקירה הועבר ממשטרת חדרה ליחידת העלית של מחוז חוף - הימ"ר בשל מורכבות החקירה והמעורבים בה. היום כבר בוצע מעצר ראשון ומפתיע בפרשה. בקרוב צפויים מעצרים נוספים.
כזכור, האירוע האחרון התרחש במהלך השבוע האחרון באחד הימים בשעות הבוקר המוקדמות הושלך לעבר ביתו של אחד מבני המשפחה בקבוק תבערה שהתנפץ אך לא התפוצץ. כתוצאה מכך נשברה זכוכית אחת החלונות שגרמה לשריטות קלות לשומר שהוצב במקום. יום קודם לכן הושלך לעבר אותו בית רימון הלם.
לאחרונה, במשטרה הביעו דאגה משרשרת האירועים שאירעו בפרשה כנגד אנשי העסקים ובני המשפחה וחששו מעליית מדרגה ומניסיון פגיעה בהם. המשטרה צפויה לבקש מחר את הארכת מעצרו של החשוד הראשון בפרשה בבית המשפט.
בשל אירועים אלה ורצף האירועים הפליליים שפקדו לאחרונה את העיר חדרה, הוחלט במחוז חוף של המשטרה לשים דגש ולהקצות כוחות לטובת העיר וזאת לאחר שבתקופה האחרונה בשל רבוי המקרים שאירעו התערער בטחון התושבים.
במשטרה הביעו דאגה משרשרת האירועים שאירעו בפרשה. (צילום: שלומי גבאי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.