לשוטרים שעצרו לבדיקה שגרתית רכב פרטי בקטע שבין בנימינה לגבעת עדה ציפתה הפתעה כשהתברר להם לאחר בדיקה שנהג הרכב הוא ילד בן 15 הנוהג ללא רישיון. גם הילד וגם אביו שהוזעק למקום קיבלו הזמנה לדין.
במהלך פעילות אכיפה של שוטרי זרוע חוף של אגף התנועה באזור בנימינה, עוכב רכב פרטי בצומת הכבישים 4 ו- 653 בקטע שבין בנימינה לגבעת עדה ובו נהג צעיר הנוהג ללא חגורת בטיחות.
בבדיקה ראשונית שערכו השוטרים הם נדהמו לגלות כי מדובר בתושב אור עקיבא, קטין בן 15 ושלושה חודשים!
בבירור נוסף שערכו השוטרים התברר כי הקטין נוהג ברכב ללא רישיון כלל. בירור נוסף העלה גם שהרכב שבו נהג הוא ללא טסט וללא ביטוח. השוטרים הזעיקו למקום מיד את אביו של הקטין שבינתיים נרשמה לו הזמנה לדין. כשהגיע האב למקום לאחר זמן קצר, רשמו השוטרים גם לו הזמנה לדין והרכב הושבת ל- 30 ימים.
הילד טען להגנתו שזה הרכב שלו והוא בדרך למכור אותו לאחר שעמד בתחנת הדלק ונתנו לו דוח על חניה אסורה במקום. לאבא שהרכב שייך לו לא היה כל הסבר משכנע מדוע הבן נהג ברכב ועל כך הוא קיבל גם הזמנה לדין.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.