חוקרי ימ"ר חוף עצרו חיילת בת 20 מפרדס חנה בחשד לקשירת קשר לביצוע עוון ושיבוש מהלכי משפט בפרשת סחיטת אנשי העסקים בחדרה.
פרשת סחיטת אנשי העסקים בחדרה ממשיכה להסתעף: בית משפט השלום בחיפה, האריך היום ב-4 ימים את מעצרה של תושבת פרדס חנה, חיילת בת 20, שנעצרה אמש ע"י חוקרי ימ"ר חוף בעודה במעצר צבאי בשל נפקדות מהשירות. החוקרים מייחסים לחשודה קשירת קשר לביצוע עוון ושיבוש מהלכי משפט.
החיילת הינה חברתו לחיים של אלי ארביב החשוד המרכזי בתיק שעצור כבר 23 יום. בנוסף, בית המשפט השלום בחיפה האריך היום בפעם השלישית את מעצרו של תושב חדרה בן 18.5 עד יום שני הקרוב.
החוקרים מייחסים לחשודה קשירת קשר לביצוע עוון ושיבוש מהלכי משפט. (צילום: שלומי גבאי)
כרמלה ארביב, ששתיים מבניה עצורים בתיק ובנוסף בן נוסף שנעצר ושוחרר לאחר שהמשטרה ניהלה אחריו מרדף שבסיומו הוא התמנגש עם האופנוע שבו נסע בניידת משטרה אמרה: "המשטרה תקועה עם החקירה והחוקרים מנסים בכל דרך לשבור את אלי שלא משתף פעולה עם החוקרים ולכן כאמצעי לחץ הם עצרו את זוגתו בתקוה שהמעצר שלה ישבור אותו וכתוצאה מכך הוא יחל לענות לשאלות החוקרים".
"אין לי ספק", היא מוסיפה ואומרת: "שהבנים שלי חפים מפשע וכמו שאושר השתחרר גם האחים שלו יהיו בקרוב מאוד בבית. החוקרים מחזיקים את אלי בתנאים קשים מעירים אותו באמצע הלילה לחקירות ומעבירים אותו לבתי סוהר שונים פעמים רבות כדי להקשות עליו. זאת לא התנהגות תקינה וככה לא מנהלים חקירה. אם הוא עצור הרבה ימים ולחוקרים יש ראיות שיגישו כתב אישום ונתמודד איתם בבית המשפט שיעשה צדק בפרשה. ואם בידי המשטרה חשודים שמודים בעבירות שיגישו נגדם כתב אישום ובית המשפט ידון אותם".
עורכי הדין המייצגים את החשוד בן ה-18.5. מימין עו"ד מיקי סיבוני ועו"ד רותם כהן. (צילום: יח"צ)
ביום ראשון הקרוב צפויה המשטרה לבקש מבית המשפט השלום בחיפה את להאריך את מעצרם של ארבעה חשודים נוספים העצורים בקשר לפרשה ונמצאים בידיה.
עו"ד מיקי סיבוני ורותם כהן, המייצגים את הצעיר בן ה-18.5 שמעצרו הוארך היום אמרו בתגובה: "טענות ההגנה ישמעו בין כותלי בית המשפט בזמן ובעיתוי הנכון. מדובר בהארכה מעצר שלישית, ההגנה ביקשה שהדיון יתקיים בדלתיים סגורות ועושה הרושם שחקירתו של מרשי מיצתה עצמה ואנו תקווה שבקרוב ישוחרר".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.