מינויו של ביטון יאפשר לו להשתתף בפורום סגני ראש העיר, במסגרתו מתקבלות ההחלטות על מדיניותה של העירייה.
ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, הודיע הבוקר (יום ראשון) לחבר המועצה בועז ביטון יו"ר סיעת ש"ס במועצת העיר, על החלטתו למנותו למשנה לראש העירייה. החלטתו של גנדלמן באה בעקבות שביעות רצונו מפעילותו של ביטון וסיעת ש"ס עבור תושבי העיר ובנוסף עשיית צדק היסטורי.
מינויו של ביטון יאפשר לו להשתתף בפורום סגני ראש העיר, במסגרתו מתקבלות ההחלטות על מדיניותה של העירייה. בפורום חברים כיום גם עו"ד טל אליהו (שני מנדטים במועצת העיר), חדווה יחזקאלי (שני מנדטים במועצת העיר), רומן גישר (שני מנדטים במועצת העיר), צפריר ביטון (שלושה מנדטים במועצת העיר) וכעת גם בועז ביטון (שני מנדטים במועצת העיר). ביטון הינו מחזיק תיק הרווחה, יו"ר ועדת הנחות ממיסים וחבר ברוב וועדות העירייה.
בועז ביטון עם ראש העיר. (צילום: דוברות עיריית חדרה)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.