חדרה מחכה לפסטיבל ה"בום בוקס" שיתקיים במוצ"ש הקרוב
שלומי גבאי יום רביעי,
9 בספטמבר 2015, 14:20
ממחוז חוף של המשטרה נמסר כי תחנת חדרה סיימה את היערכותה לקראת פסטיבל ה-boom box שיחל במוצ"ש הקרוב וימשך עד לפנות בוקר בפארק נחל חדרה.
פסטיבל ה"בום בוקס" הוא אחד המבוקשים בארץ וצפוי לארח כ-15 אלף איש שיגיעו לחגוג בעיר חדרה, ערב לפני ערב ראש השנה. לקראת האירוע הוחלט בעיריית חדרה כי תושבי העיר הרשומים בתעודת הזהות כי הם מתגוררים בעיר, נהנו מהנחה של חמישים שקלים ממחיר הכרטיס. עוד הוחלט בעירייה כי חיילים בשרות סדיר בני העיר, שהציגו תעודת חוגר, קיבלו כרטיס כניסה בחינם לפסטיבל.
לקראת הפסטיבל, תחנת חדרה תציב שוטרים שישמרו על הסדר והבטחון, תסדיר ותכווין את התנועה בצירים המובילים לפארק ולחניונים שהוקצו לציבור.
כמו כן, תתבצע אכיפה משולבת של שוטרי התחנה והפקוח העירוני, לא תתאפשר חנייה במקומות שיפריעו לתנועה ורכבים אלה יגררו וינתנו להם דו"חות. לא תתאפשר רוכלות והחזקת משקאות אלכוהולים מחוץ למתחם .
שוטרי התחנה ומחלק הנוער יאכפו איסור מכירת והחזקת אלכוהול לקטינים בהתאם לחוק האלכוהול וייערך בידוק קפדני לכל הקהל בכניסות לפארק.
המשטרה מבקשת מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל.
הגעה לפארק תתאפשר באמצעות שאטלים שיצאו מחניון הרכבת חניון one ומחניון אולגה .
חנייה לרכבים תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה .
המשטרה פונה לציבור ומבקשת לגלות סבלנות, עירנות ולהשמע להנחיות המשטרה.
פסטיבל ה"בום בוקס" הוא אחד המבוקשים בארץ. (צילום: שלומי גבאי)
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".