עו"ד שי לוי המייצג את החשוד: "המשטרה ביקשה לעצור את החשוד למשך 8 ימים והשופט החליט לשחררו לפני החג".
בית משפט השלום בחדרה האריך הבוקר את מעצרו של תושב העיר בן 37 החשוד בדקירתו והכאתו של העובד שלו עד יום ראשון הקרוב.
חוקרי תחנת חדרה ממשיכים לחקור את הארוע שבמהלכו הותקף אתמול ונדקר קטין בן 17 ע"י מעבידו לשעבר תושב אולגה בשנות ה-30 שפגש אותו אתמול באקראי בגבעת אולגה לאחר שנתגלע בינהם סכסוך עסקי.
החשוד בתקיפה ובדקירה הוא מעבידו לשעבר של הנדקר והוא נעצר ע"י שוטרי תחנת חדרה והבוקר ביקשו חוקרי התחנה להאריך את מעצרו בבימ"ש שלום בחדרה.
בית המשפט קבע שיש להסתפק בימי מעצר מופחתים. (צילום: שלומי גבאי)
במהלך החקירה החוקרים הטיחו בחשוד ראיות לכאורה שנאספו על ידם המתעדות את אירוע התקיפה. בידי החוקרים ישנם סרטונים שנאספו ממצלמות האבטחה בחנות סמוכה לחנות האלקטרניקה שם התרחש האירוע ובהם רואים את מה שהמתרחש באותם רגעים.
לציין, כי הנדקר התלונן כי החשוד לקח ממנו בכח את מכשיר הטלפון הנייד שלו לאחר שהיכה ודקר אותו אולם המשטרה לא ציינה זאת בבקשת המעצר
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד אמר: "משטרת חדרה ביקשו לעצור את החשוד למשך 8 ימים והשופט קובע כי בתום החקירה ראוי לשחרר את החשוד כבר מתחנת המשטרה לפני ערב חג ראש השנה ו״מכניס ״את האירוע לפרופורציות הנכונות".
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד בדקירה. (צילום: שלומי גבאי)
בטקס קביעת המזוזה בביתה של חברת המועצה והמשנה לראש העיר ליאורה לוי, נצפו חוגגים: חבר המועצה נאור אזולאי, סגן ראש העיר שלו אלגלי, חבר המועצה יעקב תורג׳מן, סגנית ראש העיר שירי חגואל סיידון, איש החסד אלעזר פרץ, מנכ״ל היכל התרבות בני אפרים, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה סווטה בלומברג, חברת המועצה ורד פטאל, ועוד. למזל ולברכה.
למען הילדים: חגי שלום מנכ"ל ובעלים קבוצת טיב טעם וההנהלה הבכירה, ערכו בשבוע שעבר טקס חגיגי בסניף הדגל בנתניה לטובת פעילות עמותת Make-A-Wish Israel במטרה להגשים משאלות לילדים המתמודדים עם מחלות מסכנות חיים. במסגרת זו נחתם מבצע גיוס התרומות של רשת טיב טעם שגייסה לטובת הארגון סך של 112,750 ₪.
תערוכת יחיד: "המעיין - שמורת טבע" אפי ויסוצקי מציג תערוכה בשדרות אלרוב ממילא.
בסטודיו הסגור שנקרא “המעיין”, הוא יוצר בועה שקטה שבה ברונזה, ברזל וזכוכית הופכים לחיות דרוכות וחיות-נשימה. ויסוצקי לוכד רגעים של טבע פראי - קפיצה, דממה, תנועה – ומעניק להם נצחיות דוממת. הניגוד בין חומר קשיח לשבריריות הזכוכית יוצר מתח מרתק בין עוצמה לרוך. את התערוכה אוצרת גלית צימבליסט, והיא תוצג במהלך ינואר–פברואר 2026. שעות הביקור בהתאם לשעות פעילות המתחם. אוצרת | גלית צימבליסט.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!