אלפי צעירים מגיעים ברכבות ובתחבורה ציבורית כדי להשתתף בפסטיבל ה"בום בוקס" המתקיים הערב בפארק נחל חדרה.
אלפים זורמים לפסטיבל ה"בום בוקס" (צילום: שלומי גבאי)
אלפי צעירים ןצעיאות נוהרים לעבר פארק נחל חדרה כדי להשתתף בפסטיבל "בום בוקס" המתקיים בפארק נחל חדרה זו השנה השניה.
לקראת הפסטיבל, תחנת חדרה הציבה שוטרים ששומרים על הסדר והבטחון, ומכוונים את התנועה בצירים המובילים לפארק ולחניונים שהוקצו לציבור.
כמו כן, מתבצעת אכיפה משולבת של שוטרי התחנה והפקוח העירוני, לא מתאפשרת חנייה במקומות שיפריעו לתנועה ורכבים אלה יגררו וינתנו להם דו"חות. לא מתאפשרת רוכלות והחזקת משקאות אלכוהולים מחוץ למתחם.
שוטרי התחנה ומחלק הנוער יאכפו איסור מכירת והחזקת אלכוהול לקטינים בהתאם לחוק האלכוהול וייערך בידוק קפדני לכל הקהל בכניסות לפארק.
אלפים נוהרים לפסטיבל (צילום: שלומי גבאי)
המשטרה מבקשת מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל.
הגעה לפארק תתאפשר באמצעות שאטלים שיצאו מחניון הרכבת חניון one ומחניון אולגה .
חנייה לרכבים תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה .
המשטרה פונה לציבור ומבקשת לגלות סבלנות, עירנות ולהשמע להנחיות המשטרה.
העירייה ומשטרת חדרה מבקשות מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל. חנייה לכלי רכב תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה. בשום מקרה לא תתאפשר כניסה של רכבים פרטיים למתחם.
ההגעה לפארק תתאפשר רק באמצעות שאטלים שייצאו מחניון הרכבת– שילוט P7, חניון one (מתחת לגשר אריאל שרון) – שילוט P6, ומחניון אולגה– שילוט P5.
השאטלים יחלו מהשעה 20:30, ובמשך כל האירוע יהיו שאטלים חזרה לחניונים.
במשטרה ובעירייה קוראים לציבור לגלות סבלנות, ערנות ולהישמע להנחיות המשטרה.
ההמונים מגיעים ברכבות ובתחבורה ציבורית. (צילום: שלומי גבאי)
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.