מפקדי התחנות יערכו לצורך מניעת יידויי אבנים במקומות העלולים לגרום לפגיעה בנפש.
מחוז חוף סיים היערכותו ליום הכיפורים בדגש על ההיערכות ביישובים המעורבים ומניעת יידויי אבנים בצירים. סממ"ז חוף תנ"צ ג'מאל חכרוש, הנחה את מפקדי התחנות להערך לשמירת הסדר בשילוב גורמי הרשויות והשיטור העירוני תוך שילוב נכבדים ואישי ציבור.
שוטרי ומתנדבי התחנות במחוז בסיוע יחידות הפקוח העירוני וסדרנים יתפרסו סביב מקומות התפילה ובתי העלמין ויאפשרו לציבור לקיים את מצוות החג תוך שמירה על הביטחון הסדר והרכוש ויכווינו את התנועה בין השכונות המעורבות על מנת למנוע פגיעה ברגשות הדת של ציבור התושבים על גווניו השונים תוך כיבוד האחד את דתו של האחר.
כן הנחה חכרוש כי מפקדי התחנות יערכו לצורך מניעת יידויי אבנים במקומות העלולים לגרום לפגיעה בנפש וציין כי הנחה את כלל שוטרי המחוז הפרוסים לגלות איפוק ורגישות אך יחד עם זאת ציין כי שוטרי המחוז יטפלו בצורה נחושה נגד כל נסיון להפר את הסדר או ליידות אבנים ויפעלו למצות את הדין עם המעורבים.
הסדר ישמר בשילוב גורמי הרשויות והשיטור העירוני. (צילום: שלומי גבאי)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!