אישום לעבריין מחדרה שהביא לכליאתם של עבריינים בכירים
שלומי גבאי יום חמישי,
17 בספטמבר 2015, 16:10
הנאשם בעל עבר פלילי עשיר המיוחסות לו למעלה מ-60 הרשעות קודמות שעניינן עבירות אלימות, אמל"ח, סמים. בעברו היה חבר בארגון פשיעה גדול בדרום ולאחר שחצה את הקוים הביא לכליאתם של עבריינים בכירים ברחבי הארץ.
לבתי המשפט המחוזי בחיפה והשלום בחדרה הוגשו בימים האחרונים נגד תושב חדרה בן 31, אסיר משוחרר ובעל עבר פלילי עשיר עם למעלה מ-60 הרשעות קודמות שעניינן עבירות אלימות, אמל"ח, סמים מתקופות קודמות שני כתבי אישום בגין מעשי אלימות קשים.
הנאשם היה בעברו חבר בארגון פשיעה גדול בדרום אולם בשלב מסויים הוא חצה את הקוים והופעל כסוכן סמוי של המשטרה והביא להפללת של עשרות עבריינים בכירים בכל רחבי הארץ שחלקם נשלחו לעונשי מאסר ארוכים. בין העבריינים שהופללו על ידו גם ארבעה עבריינים בכירים תושבי אזור חדרה שנשלחו לחודשי מאסר ארוכים. לאחרונה במפתיע הוא שב להתגורר באזור חדרה.
אחד העבריינים שהורשע בעקבות עדותו של עד המדינה סיפר לפלאשנט: "מדובר באדם שפל וחסר תקנה שכל חייו עבר על החוק ועשה דברים נוראים וכשנתפס על ידי המשטרה הוא בחר להעליל על חפים מפשע כדי לרצות את החוקרים. אני לא מתפלא בכלל שהוא מואשם בעבירות חמורות כאלה. הגיע הזמן שישלם על מעשיו. לאורך כל השנים הוא היה עבריין בחסות החוק והגיע היום שיתן את הדין".
תושב האזור שריצה עונש מאסר לאחר שהופלל על ידי הנאשם אמר: "הבן אדם הרס משפחות על בסיס פנטזיות שחלם בלילה וסיפר אותן בבוקר לחוקרים. הוא אדם מניפולטיבי שהמרחק בינו לבין האמת זה שמיים וארץ. אם בית המשפט התקשה לעשות צדק אז הינה בא בורא עולם ועושה את הצדק."
בכתב האישום שהוגש בבית המשפט המחוזי בחיפה הוא מואשם כי ביום שבת לפני פחות מחודש בשעות אחר הצהריים הוא תקף בצורה קשה קטין בן 13 שהוא קרוב משפחתו של גרושתו לאחר שחשד שהקטין הטריד מינית את בן משפחתו של הנאשם. אז הוא לקח אותו לחדר מדרגות ליד ביתו והיכה איתו ודקר אותו בגבו במספר מקומות נוספים בגופו תוך שהוא מכריח אותו להודות בביצוע מעשים מגונים בבן משפחתו. כתוצאה מהאלימות שהופעלה כלפיו פונה הקטין לבית החולים הלל יפה כשהוא חבול ונזקק לטיפול רפואי.
בכתב האישום הנוסף שהוגש לבית משפט השלום בחדרה הוא מואשם שביום 27.8 שנה זו סמוך לשעה 15:00 הגיע לבית גרושתו בשכונת גבעת אלגה והמתין לה בפתח הבית. כאשר הגיעה גרושתו לביתה התפתח בינהם ויכוח אשר במהלכו ניסה הנאשם למשוך את המתלוננת לתוך הבית בניגוד לרצונה וחטף מידיה את מכשיר טלפון הנייד שלה, נכנס לביתה ונעל את הדלת הכניסה.
לאחר דין ודברים בניהם הצליח הנאשם לשכנע את המתלוננת להיכנס לביתה וכאשר נכנסה הוא תקף אותה והיכה אותה בכל חלקי גופה, סטר לה בחוזקה בפניה ואף חנק אותה. בהמשך הוא חישמל אותה באמצעות שוקר חשמלי שהיה ברשותו תוך שהוא מאיים עליה "אני אשרוף אותך, אני אהרוג אותך, אני נותן לך לחיות ואת תהיי זקנה למרות שאת צעירה. אני אמרר לך את החיים אני לא אתן לך לראות את הילדים ואני אקח אותם ממך".
המתלוננת הגישה תלונה במשטרה ובמהלך מסירת התלונה בעודה יושבת מול חוקרי המשטרה שלח הנאשם הודעת טקסט אל הטלפון הנייד שלה ושבה נאמר "אני יבוא אליך גם בלילה, ואני יודע שאת עובדת בזנות אצל רוסי."
במקביל להגשת כתבי האישום מעצרו הוארך עד להחלטה אחרת.
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.
השבוע הגיע ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם ראש עיריית נתניה, אבי סלמה, ופמליית מאבטחים, לקפה גרג בקניון השרון, בנתניה. את ראש הממשלה ופמלייתו קיבל במקום זכיין הסניף, דניאל סויסה, שאירח את אותם. במהלך הביקור הזמין נתניהו אספרסו וסודה. לאחר כחצי שעה, עם השלמת ההפסקה הקצרה, המשיכו אנשי הפמליה בדרכם. הביקור עורר עניין בקרב הסועדים והנוכחים במקום, עבורם הפכה עצירת הקפה השגרתית לרגע לא שגרתי עם ראש הממשלה.
בשורה צרכנית חדשה בנתניה: "נטו חיסכון" נפתחה בעיר. רשת "נטו חיסכון" פתחה את שעריה בנתניה ומביאה עמה בשורה צרכנית נוספת לתושבי העיר, עם הרחבת מגוון אפשרויות הקנייה וחיזוק המסחר המקומי. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על רישוי העסקים, שלו אלגלי, הגיע לאירוע הפתיחה, בירך את בעלי הרשת ואת קהל הלקוחות ולקח חלק במעמד המרגש של קביעת המזוזה ובירך על הצטרפותה של הרשת לעיר ועל המשך התרחבות המסחר בנתניה לטובת התושבים. אלגלי הודה לראש העיר, אבי סלמה, על קידום הפיתוח העסקי וחיזוק המסחר המקומי בעיר. בהצלחה!
תערוכת יחיד חדשה של האמנית גבריאלה סייקביץ, "שמש בגבעון דום", תיפתח השבוע ב-13 באוגוסט בבית האמנים בתל אביב. בתערוכה, באוצרותו של יניב שפירא, יוצגו עבודות שנוצרו במהלך ארבע השנים האחרונות, בתקופה שבה הפך הרישום עבור סייקביץ לפעולה יומיומית וכמעט קיומית של כתיבה, מחיקה, הדבקה וציור. התערוכה נולדה מתוך תהליך יצירה אינטואיטיבי, שהחל במשפטים טעונים כמו "שמש בגבעון דום", "שימני כחותם על לבבך" ו"וכתתו חרבותם לאתים". המילים, שהוצאו מהקשרן המקורי, הפכו למחוות חזותיות ולמעין עקבות של מחשבה, זיכרון ודמיון. לצד הטקסטים מופיעים בעבודות דימויים של בתים, עצים ושמש, וכן פיסות נייר ובד, היוצרים יחד עולם אמנותי שנע בין זיכרונות ילדות, ביוגרפיה, מצוקות ושכבות תודעה. התערוכה תוצג עד 5 בספטמבר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.