חולץ לכוד כבן 50 שאותר תוך זמן קצר בתוך הדירה. בקומה העליונה אותרה אשה כבת 40 שחולצה ביחד עם החתול המבוהל שלה שאותר בתוך הדירה.
במהלך הלילה בסביבות השעה 02:47 התקבל דיווח בתחנת הכיבוי בחדרה על שריפה שפרצה בדירה בקומה השנייה בבניין בן שלוש קומות ברחוב יחיעם בשכונת סלע בחדרה. בדיווח נמסר גם כי קיים חשש גדול שבתוך הדירה הבוערת נמצא לכוד. למקום יצאו שלושה צוותים בפיקודו של רשף/מ אבישי שפיר שהחלו מיד באיתור הלכוד ואכן תוך זמן קצר אותר בתוך הדירה גבר כבן 50 שנמצא במצב של גילופין. כמו כן נמצאה גם אישה כבת 40 בקומה השלישית העליונה.
הגבר שסירב תחילה להתפנות מהדירה הבוערת חולץ במצב בינוני על ידי מד״א כשהוא סובל מקשיי נשימה כתוצאה משאיפות עשן. במקביל לחילוצה של האישה מילטו לוחמי האש מהקומה השלישית גם את חיית המחמד שלה, חתול. למקום האירוע יצא חוקר על מנת לבדוק את נסיבות הדליקה.
צוותי הכיבוי פעלו הלילה בשתי זירות. (צילום: רון איתן)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".