בעקבות הזכיה זכו הרקדנים בכרטיס השתתפות בתחרות אליפות העולם הגדולה ביותר לקבוצות הבאטל אוף דה אייר (Battle Of The Year) שתתקיים בגרמניה בעוד שלושה שבועות.
הישג מרשים לרקדנים של אורבן פרוג'קט מחדרה בעקבות זכייתם באליפות הארץ בברייקדאנס שהתקיימה לאחרונה במסגרת תחרות המוקדמות לאליפות העולם.
אליפות העולם לברייקדאנס (ה-BOTY), מתקיימת בעולם משנת 1990 וזוכה לתואר התחרות היוקרתית ביותר לקבוצות כאשר יותר מ-30 ארצות מקיימות מוקדמות יותר מ-150 קבוצות רוצות להגיע לגמר, וישראל כבר 12 שנים בינהם. התחרות מתבססת על מופע שמכינים מראש (שואו) כ-6 דקות ולאחר מכן לפי ציונים בינלאומיים מקבלים ניקוד. הניקוד הגבוהה ביותר מעלה את הקבוצות לדו קרב אחת מול השניה (באטל) מחצי גמר ועד לגמר! בנוסף ניתנת אפשרות לזכות בשואו הטוב ביותר שגם ראוי מאוד לכבוד וההערכה!
רשת בתי ספר לברייקדאנס של "אורבן פרוג'קט" שהתחילה בחדרה, שומרת כבר 4 שנים ברציפות על המקום הראשון בין התלמידים בארץ ונכון להיום זהו בית ספר הידוע ביותר עם מורים ותיקים ומנוסים שמלמדים גם בזכרון יעקב, בנימינה, כרכור, נתניה וכמובן חדרה עצמה עם יותר מ-300 תלמידים יחדיו. יותר מחצי שנה הוקדשו לאימונים קשים במיוחד עם ביצועים שעוד לא נראו בארץ!
"השיתוף פעולה היה נפלא וכולם איחדו כוחות" אומר דימה מנהל והכוריאוגרף של הקבוצה!
רקדני הברייקדאנס של חדרה אלופי הארץ. (צילום: אורבן פרוג'קט)
במסגרת תחרויות המוקדמות צוות הברייקדאנס "אורבן פרוג'קט" הביא לחדרה שני תארים יוקרתיים, זכיה בשואו הטוב יותר (בסט שואו) וכמובן באליפות עצמה. בעוד שלשוה שבועות יעמדו הנציגים על במה עולמית בגרמניה ויתחרו באליפות העולם מול 20 אלף צופים ומיליונים שיצפו בשידור חי מול המסכים!
"לצערנו, אין מספיק הכרה בתחום שלנו בעיר חדרה ועם הזכייה הכפולה יש תקווה לעלות את המודעות בעיר ובארץ במיוחד למען דור העתיד והתרבות כולה שעושה ניסים לילדים ובני נוער" אמר אדי, רקדן ותיק בצוות.
נכון לעכשיו הנבחרת של ארובן פרוג'קט לא מורידה רגל מהגז והצוות עובד קשה לקראת האליפות העולם ומקווה גם שם לייצג בכבוד ולעשות היסטוריה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.