הפצועים פונו לבית החולים הלל יפה במצב בינוני עד קל. הרקע לאירוע הוא סכסוך עסקי בין שתי משפחות מוכרות במושב ומתגוררות בשכנות.
סכסוך עסקי בין שתי משפחות העוסקות בענף הירקות הוביל אתמול בשעות הערב לקטטה אלימה שבמהלכה נדקרו ארבעה בני משפחה אחת ושניים נוספים נפצעו כתוצאה מחבלות שספגו.
אתמול, סמוך לשעה 19:30 נפגשו ברחוב הזית במושב אחיטוב הסמוך לחדרה נציגים משתי משפחות במושב והחלו להתעמת מילולית. בשלב מסויים התלהטו הרוחות ובני המשפחות החלו להתעמת בינהם תוך שהם אוחזים בקרשים ובמוטות וזורקים חפצים אחד לעבר השני. תוך כדי החלפת המהלומות הוציא על פי החשד אחד המעורבים בקטטה צעיר בן 23 סכין ודקר ארבעה מבני משפחה אחת.
בין הפצועים בדקירה: סב המשפחה, אדם מבוגר בשנות השבעים לחייו שנפצע בפלג גופו העליון באורח בינוני והוא הובהל לבית הולים הלל יפה ושם נזקקק לניתוח. בנו בשנות ה-40 לחייו נדקר ומצבו מוגדר בינוני. בן נוסף נדקר ומאושפז בהלל יפה ומצבו מוגדר קל עד בינוני. נכדו בן 17 מאושפז בהלל יפה במצב קל.
צוותי מד"א מעניקים טיפול לפצועים. (צילום: רון איתן)
החשוד בדקירה נפצע בידיו ובפניו ונעצר על ידי כוחות המשטרה מתחנת משטרת שדות שהוזעקו לזירה. אחיו של החשוד בדקירה נפצע גם הוא באורח קל מחבלות כתוצאה מהמהלומות שספג. גם אביו של החשוד בדקירה סובל מחבלות והוא נעצר על ידי המשטרה. אחיו של החשוד בן 20 שוחרר למעצר בית באור עקיבא ונאסר אליו להתקרב לתחומי המושב.
שכנה המגוררת במושב סיפרה: "ישבנו בשולחן השבת ופתאום שמענו צעקות חזקות חשבנו שמדובר באירוע לאומני. יצאנו בבהלה החוצה והבחנו בהמולה גדולה. הבנו שמדובר בשכנים שלנו שרבים בינהם. אני עשרת שנים במושב ולא זכור לי מחזה כזה. זה היה ממש פוגרום ובנס מישהו לא נהרג. זה לא מתאים למושב שלנו ולא לאנשים המעורבים שהם בסך הכל נורמטיביים".
חוקרי משטרת שדות שהחלו בחקירת האירוע אספו את סרטי הצילום של מצלמות האבטחה המוצבות בבתים הסמוכים כדי ללמוד על שהתרחש באירוע. המשטרה צפויה להביא את החשוד בדקירה ואביו לבית המשפט בפתח תקוה להאריך את מעצרם עם צאת השבת. במשטרה ציינו כי הם רואים בחומרה כל אירוע שבו אדם נוטל סכין ופוגע בכל מי שנתקל בדרכו והבהירו כי הם ימצו את הדין עם העבריינים.
מייסדת בית הספר המכיל בחדרה מועמדת לתפקיד שרת החינוך
...
פלאשנט לוקאלי | 7.9.2026
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
מדברים על זה
המדריך המעשי לשיווק B2B בלינקדאין בלי תקציב פרסום גדול
...
פלאשנט עסקים | 6.9.2026
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.