פשיטה ומעצרים של משליכי אבנים ובקבוקי תבערה סמוך לחדרה
שלומי גבאי יום שני,
19 באוקטובר 2015, 06:41
שוטרים ובלשים בסיוע כוחות יס"מ, ביצעו לפנות בוקר מעצרים של משליכי בקבוקי תבערה בכביש 65 על שוטרים ורכבים סמוך לחדרה. הבוקר תבקש המשטרה להאריך את מעצרם.
שוטרי ובלשי תחנת עירון בפיקודו של סנ"צ רמי ידען מפקד תחנת א.א.פאחם בסיוע כוחות יס"מ חוף צפון, שרת וירקון פשטו לפנות בוקר על בתיהם של 8 חשודים במעורבות בהפרות הסדר שאירעו בשבוע שעבר בא.א.פאחם שכללו יידויי אבנים והשלכת בקבוקי תבערה לעבר השוטרים שמנעו את גלישת הפרות הסדר לכביש 65.
מפקד תחנת א.א.פאחם סנ"צ רמי ידען ציין כי ארבעה מבין העצורים הינם קטינים וצפויים מעצרים נוספים כן ציין כי משטרת מחוז חוף תגיע לכל החשודים המעורבים בהפס"ד ותמצה עימם את הדין. הבוקר יבקשו חוקרי הצח"מ של מפלג ההונאות של מחוז חוף החוקר את אירועי הפרות הסדר להאריך את מעצרם של החשודים בבימ"ש שלום עכו .
מעצרים של מיידיי האבנים ומשליכי בקבוקי תבערה. (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!