אביה של הפצועה: "דאגתי מדברים אחרים ולא ממזג האויר"
שלומי גבאי יום ראשון,
25 באוקטובר 2015, 14:50
"היא ישבה באוטובוס כמידי יום ופתאום פגע בה הקולט בפניה שנחבלו קשות". סיפר אביה של הצעירה בת 19 מחדרה שנפצעה באורח קשה לאחר שקולטי דוד שמש שנעקרו מגג בניין עפו על אוטובוס בו נסעה בשכונת בית אליעזר בחדרה.
מזג האויר הסוער שפקש את חדרה גרם לנזקים רבים ובהם גם לפציעתה הקשה של הצעירה שפונתה לבי"ח הלל יפה עם חבלה בראש. יחד איתה הגיע לחדר המיון תושב חדרה בשנות החמישים לחייו כשהוא פצוע באורח קל.
אביה של הצעירה בת ה-19 מחדרה שנפצעה קשה לאחר שקולט דוד שמש נעקר מבניין בעקבות הרוחות העזות ופגע באוטובוס בו נסעה בחדרה סיפר: "הילדה חזרה הביתה מהעיר לאחר שהיתה בשיעור נהיגה, היא ישבה באוטובוס כמידי יום ופתאום פגע בה הקולט בפניה שנחבלו קשות, היא פונתה ע"י עובד תחנת הדלק הסמוכה ברכבו לבית החולים כשהיא בהכרה מלאה. כאבא דאגתי מדברים אחרים שעלולים לקרות באוטובוסים בימים אלו אבל לא חשבתי שמזג האויר הסוער יפגע בה. המקרה נודע לי כאשר התקשרו אליי מהמשטרה וביקשו שאגיע לבית החולים ואמרו כי הילדה נפגעה כתוצאה ממזג האויר הסוער".
הקולטים שעפו מהבנין על האוטובוס ופצעו קשה את הצעירה. (צילום: רון איתן)
בעקבות הסופה העזה שפקדה את חדרה והאזור הבוקר יצא מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון לסיור בליווי צוותי מקצועיים במטרה לעמוד מקרוב אחר נזקים שאירעו ברחבי העיר.המנכ"ל סייר בשכונות העיר ומרכזה, וכן במקומות נקודתיים שמהם התקבלו קריאות מוקד של תושבים על נזקי הסערה.
בנוסף סייר המנכ"ל לאורך תוואי נחל חדרה כדי לבדוק שזרימת המים מתבצעת בחופשיות ואין סכנה שיעלה על גדותיו. במוקד העירוני מבהירים כי רוב הפניות עוסקות בהצפות וכן בעצים ועמודי חשמל שקרסו בגלל הסערה, וכי כל הפניות מטופלות במהירות על-ידי הצוותים המקצועיים של העירייה.
תושבים מתבקשים להימנע מקרבה למקומות שבהם קרסו עמודי חשמל, וזאת עד לסיום הטיפול על-ידי חברת החשמל.בגלל עומס על קווי המוקד העירוני תושבים מוזמנים ליצור קשר עם מוקד 106 גם באמצעות דף הפייסבוק של העירייה וכן באמצעות האפליקציה "עיריית חדרה".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!