חדרה חוגגת את תחילתה של שנת הלימודים האקדמית תשע"ו במסיבת סטודנטים שתתקיים בפארק נחל חדרה. הכניסה חופשית.
הסטודנטים בחדרה והסביבה יחגגו את פתיחתה של שנת הלימודים האקדמית תשע"ו במסיבה תחת כיפת השמים במסיבה שתתקיים בפארק נחל חדרה ביום שישי ה-30 באוקטובר, החל מהשעה 12:00. הכניסה חופשית.
לקיום המסיבה חברו ביחד שני גופים עירוניים: החברה לתיירות חדרה "נחלים", ומרכז הצעירים העירוני הפועל במסגרת העמותה לתרבת הפנאי. במרכז הצעירים העירוני מסבירים כי, חדרה היא עיר עם צעירים רבים, והרבה פוטנציאל ליזום אירועים רבים ולפעול בהתאם לחזונו של ראש העיר להציב את צעירי העיר במרכז ולהפוך אותם למעורבים ופעילים.
גל מלכה וסטטיק בפארק הנחל. עיבוד מחשב. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
"מזה תקופה פועלת קבוצה של מתנדבים צעירים, היוצרת קהילה שיוזמת, מבצעת ולוקחת אחריות על חייה בעיר, כאשר מרכז הצעירים מהווה עבורה פלטפורמה לחלום ולהגשים", אומרים במרכז הצעירים.
לאחרונה חבר מרכז הצעירים לחברה לתיירות, מתוך תחושה שבשלו התנאים ליציאה מכותלי המרכז לעבר הפקה גדולה יותר, שאותה יובילו הצעירים. הרעיונות התגלגלו, והוחלט להוציא לפועל מסיבת סטודנטים לרגל פתיחת השנה באחד הלוקיישנים היפים בשרון, נחל חדרה. ביום האירוע יוכלו הצעירים להיכנס למתחם באופן חופשי וליהנות ממתחמי ישיבה, בר ודוכני מזון שיימכרו במחיר מוזל.
במשך כל שעות המסיבה יופיעו דיג'יים מהמובילים במוזיקה שחורה, מיינסטרים וטראנס, ביניהם גל מלכה & סטטיק, Ben Bibas, Dudu Pariz, Jermmy After Trance, המופיעים במסיבות מהצפון ועד הדרום. מידע נוסף על האירוע, בתקווה שלא תהיה מניעה בגלל מזג האוויר, בדף הפייסבוק של מרכז הצעירים העירוני "נתיב".
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.