תקווה כהן בת ה-19 מחדרה מאושפזת במחלקה לטיפול נמרץ בביה״ח הלל יפה מורדמת מונשמת וסובלת משברים בגולגולת ובפניה.
מצבה של תקווה כהן בת ה-19 מחדרה ממשיך להיות קשה. כהן המשרתת בשירות לאומי נפצעה אתמול מפגיעת קולט של דוד שמש שנעקר מבניין בגלל הרוחות החזקות ופגע באוטובוס אגד קו 14 בו נסעה ברחוב חטיבת הנחל בחדרה. היא מאושפזת במחלקה לטיפול נמרץ בביה״ח הלל יפה מורדמת מונשמת וסובלת משברים בגולגולת ובפניה.
אביה דן סיפר הבוקר לפלאשנט: ״כאשר פגע הקולט באוטובוס כל הנוסעים ירדו למטה בריצה ותקווה נשארה במקומה כיוון שלא יכלה לזוז בשל פציעתה הקשה. מתדלק בן מיעוטים שעובד בתחנת הדלק הסמוכה הבחין בה וחילץ אותה מן האוטובוס כשהיא בוכיה וכואבת.
היא ביקשה ממנו להתקשר אליי ולספר לי מה קרה דרשתי ממנו לשוחח איתה והיא הספיקה להגיד לי בבכי ״אבא כואב לי״ המתדלק הזמין אמבולנס אך לבסוף לא המתין ופינה אותה ברכבו לביה״ח כשהיא בהכרה .
בנסיבות האלה זהו נס גדול שהיא נשארה בחיים ועל כך אנו מודים לבורא עולם הרופאים אמרו לי כי כאשר תרד הנפיחות בפניה היא תועבר לביה״ח תל השומר או רמבם כדי לטפל בה".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.