רידא עתאמנה בן 22 תושב הכפר קרע נרצח לפני כשנה במהלך קטטה שאירעה בכפר. שנה אחרי הרצח המשטרה תגיש בימים הקרובים כתבי אישום לאחר שהבוקר הוארך מעצרם של שלושה מהחשודים בני 18-24.
בקטטה שהתרחשה בכפר קרע לפני כשנה נרצח במהלכה רידא עתאמנה בן 22 תושב הכפר.
מחלק רצח של ימ"ר חוף בפיקודו של רפ"ק דוד סולומון פתח בחקירה והצליח לגבש תשתית ראייתית נגד 4 חשודים מהם שלושה בגירים (בני 18-24) וקטין בן 17 בחשד למעורבותם ברצח ובהריגה. הבוקר הוארך מעצרם של שלושה מהחשודים (שני בגירים וקטין) עד ה-13.11.15 ובמהלך ההארכה הוגשה הצהרת תובע.
מפקד ימ"ר חוף נצ"מ בני אבלייה. (צילום: שלומי גבאי)
בכוונת פרקליטות מחוז חיפה להגיש ב-13.11.15 כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים בבמי"ש שלום חיפה נגד שלושת החשודים, חשוד נוסף ישוחרר היום בתום חקירתו ויוגש נגדו כתב אישום לא תוך כדי מעצרו בגין שיבוש מהלכי חקירה.
עפ"י החשד המניע לאירוע הרצח הוא סיכסוך על רקע בריונות בין שתי חבורות בכפר שהחל כחודש לפני הרצח ובמהלך מפגש בין שתי החבורות התפתחה קטטה שהובילה לרצח.
נצ"מ בני אבליה שיבח את צוות החקירה שהשקיע מאמצים רבים במלאכת איסוף הראיות וציין כי הצלחתם של חוקרי הימ"ר נובעת ממקצועיותם ומתיכנון מדוקדק וסדור של פעולות החקירה לאור הראיות הנאספות.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.