סא"ל יוסי קורקין ז"ל, היה מפקד פלוגת הלוחמים בשייטת ונהרג בשנת 1997 באסון השייטת באנצריה בדרום לבנון. מאז נפילתו מתקיים מדי שנה משט לזכרו.
חניכים מהמועדון הימי חדרה השתתפו במשט לזכרו של סא"ל יוסי קורקין ז"ל, שהתקיים במכמורת.
זהו המשט ה-19 לזכר קורקין, שהיה מפקד פלוגת הלוחמים בשייטת ונהרג בשנת 1997 באסון השייטת באנצריה בדרום לבנון. מאז נפילתו מתקיים מדי שנה משט לזכרו.
הצוות הזוכה ממועדון ימי חדרה. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
המשט מתקיים במתכונת תחרות שייט, ובה לוקחים חלק מאות משתתפים המפליגים על מגוון גדול של כלי שייט. חניכי המועדון הימי בחדרה מכבדים את זכר קורקין ז"ל לוקחים חלק פעיל מאז המשט הראשון שהתקיים לזכרו.
השנה יצאו כמאה מחניכי המועדון להשתתף במשט. הבוגרים התחרו בסירות גדולות בתחרות שהתקיימה בים, והצעירים יותר השתתפו בפעילות במסגרת מפעל "פרחי ספורט" שהתקיימה ליד החוף. בתחרות ה"סנוניות" ניצחה הסירה "בני" מהמועדון הימי בחדרה בפיקודו של בר בוחניק וצוותו, אשר זכו במקום הראשון והמכובד.
מקום ראשון. משט סנונית. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.