הוארך מעצרם של שני תושבי חדרה בפרשת הכנופיות בשרון
שלומי גבאי יום רביעי,
25 בנובמבר 2015, 19:39
שני תושבי חדרה חשודים בעבירות נשק וקשירת קשר לביצוע פשע. השניים נעצרו אתמול בשעות הערב בעת שהגיעו לדירת חברם השוהה במעצר בית בנתניה.
שופט בית המשפט השלום בראשון לציון מנחם מזרחי, נעתר לבקשת חוקרי היחבא"ל והורה על הארכת מעצרם של שני תושבי חדרה בני 26 ו-32 בשישה ימים. השניים נעצרו אתמול בשעות הערב בעת שהגיעו לדירת חברם השוהה במעצר בית בנתניה. באותה שעה פשטו בלשי היחבא"ל על הדירה ועצרו את השניים יחד עם עוד שלושה המוכרים היטב למשטרה. בחיפוש שערכו הבלשים בסמוך לבניין נתפס אקדח ואמל"ח נוסף שלטענת המשטרה קשור לחשודים.
עו"ד דוד יפתח. (צילום: שלומי גבאי)
במקביל למעצרם של החמישה נעצרו שני תושבי השרון לאחר מרדף באזור הישוב כפר יונה כשהם רכובים על אופנוע וברשותם אקדח. על פי המודיעין המשטרתי כל שבעת החשודים שנעצרו חברו יחד במטרה לפגוע בחבר כנופיה יריבה באזור השרון עימם הם מסוכסכים.
במשטרה ציינו כי מעצר החשודים מנע פגיעה באותו אדם שבו התכוונו החשודים לפגוע. מעצרם של שלושת החשודים ששהו בדירה בנתניה ביחד עם שני תושבי חדרה הוארך עד יום 30.11.15 ואילו מעצרם של שני רוכבי האופנוע הוארך עד ליום 3.12.15.
עו"ד שי לוי. (צילום: שלומי גבאי)
במהלך הדיון בהארכות המעצר נציג היחבא"ל הציג בפני בית המשפט חומר מודיעני סודי הקושר לכאורה את החשודים לעבירות המיוסות להם. שני החשודים מחדרה מכחישים בכל תוקף את המיוחס להם וטענו כי ממש עם כניסתם לדירה בנתניה פרצו הבלשים לדירה וביצעו את מעצרם.
עורכי הדין דוד יפתח ויגאל דותן, המייצגים את החשוד בן ה-32 מחדרה מסרו: "מרשי מכחיש את כל המיוחס לו ודוחה את החשדות נגדו".
עורך הדין שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26 אמר: "הלקוח שלי ,שאני מייצג, היה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון. שחרורו צפוי בימים הקרובים".
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.