לאחר 13 יום במעצר, שוחרר אתמול מתחנת המשטרה תושב חדרה בן 48, שנחשד במעורבות ביחד עם אחר בניסיון החיסול לפני שלושה שבועות ברחוב הנשיא בחדרה.
כפי שפורסם בלעדית בפלאשנט, צוות החקירה החוקר את הפרשה הבין כי ישנו קושי ראייתי כנגד החשוד ובאם יתקיים דיון נוסף בתום ימי מעצרו צפוי בית המשפט להורות על שחרורו שכן כבר בדיון הקודם אישר בית המשפט חלקית את בקשת המעצר שהגישה המשטרה לאחר ששמעה את טיעוניו של עורך הדין יגאל כהן. מכך עולה שהעצימות של מעורבותו באירוע הצטמצמה כבר בדיון הקודם ולפיכך, הורה ראש צוות החקירה על שחרורו למעצר בית מלא של חמישה ימים בחתימה על ערבויות מתאימות.
החשוד שלטענת החוקרים נכח בזירת האירוע בעת הירי לעבר תושב אור עקיבא בן 25 שנפצע באורח קשה ביחד עם אדם נוסף ששהה במקום אישר לחוקרים כי אכן נכח במקום אולם לא נטל כל חלק באירוע הירי או בסיוע למבצע ובסך הכל הוא שב לביתו הסמוך לזירת האירוע. החוקרים סברו כי לחשוד ישנו מניע יחד עם החשוד המרכזי לפגוע ביעד שגרם לפציעתו שכן, הוא היה מעורב ברציחתו של קרוב משפחתו של החשוד המרכזי ופציעתו באורח קשה של החשוד ששוחרר היום באירוע דומה שארע לפני ארבעה חשודים .
עו"ד יגאל כהן המייצג את החשוד ששוחרר: נוכחנו לראות כי החשדות כנגד מרשי כמו התאדו, מה שאמרתי הוא שאומר, מרשי לא היה קשור לאירוע ואין לו כל חלק בו. האמת נולדה בעת ששיחררו את מרשי לביתו. מעצרו היה מיותר מלכתחילה".
כנגד החשוד המרכזי נאספו די ראיות שנבחנות בימים אלה על ידי הפרקליטות וככל הנראה כבר בימים הקרובים צפויים החוקרים להמליץ על הגשת כתב אישום נגדו.
בעקבות ריבוי האירועים הפליליים שהתרחשו לאחרונה בחדרה והסביבה הוחלט במחוז חוף של המשטרה לשים דגש על הפשיעה בעיר ולשם כך הוקצו צוותים מיוחדים וגם הוגברה מעורבות הימ"ר המחוזי בעיר וסביבתה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.