ביהמ"ש: שירלי עודד מספר 2 ברשימתו של גנדלמן "יש עתיד"
גד כספי יום שלישי,
15 בדצמבר 2015, 14:03
בית המשפט המחוזי לעיניינים מינהליים קבע: חברת המועצה שירלי עודד נשארת מספר 2 בסיעת יש עתיד. עודד: "הצדק ניצח".
בעקבות החלטת בית המשפט אמר ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן: "כאזרח שומר חוק אני מכבד את החלטת בית המשפט, שבפניו הצהירה חברת המועצה עודד דורן כי מעולם לא עזבה את סיעת יש עתיד בחדרה, זאת בניגוד להצהרות שלה בעבר בכל כלי תקשורת אפשרית ומדיה חברתית כי פרשה מהסיעה. אני מכבד את דברי השופט, שציין כי קרא את החומר שצרפנו במענה לעתירה ומתח ביקורת חריפה על התבטאויותיה השונות של דורן כנגד הנהלת העיר וכנגדי באופן אישי.
להצהרתה של דורן בבית המשפט: "שהיא לא פרשה מרצון מסיעת יש עתיד בחדרה ורואה את עצמה כחברת סיעת יש עתיד בחדרה גם כיום", יש משמעויות רבות, לרבות החברות בוועדות העירייה השונות וכמובן הגדלת הקואליציה העירונית בחבר נוסף".
עודד-דורן עם עורך דינה אדיר בנימיני (צילום: גד כספי)
כזכור, לאחר הבחירות החליט ראש העיר צביקה גנדלמן, להדיח את שירלי עודד מרשימת "יש עתיד" שבה היא הוצבה במקום השני בבחירות האחרונות לרשות העיר וזאת על רקע דרישה לקבל תפקיד סגן ראש עיר. מאז ההחלטה להדיחה טענה עודד שהיא אינה חוקית ולהחלטה אין תוקף חוקי. מאז היא נהגה באופן קבוע לצאת נגד גנדלמן מתוך ספסלי האופוזיציה והדבר בא לידי ביטוי בעיקר בישיבות מועצת העיר.
עם זאת, עמדה עודד בראש תנועת "שקיפות" שאותה הקימה בעקבות החלטתו של גנדלמן להדיחה ואף הופיעה בישיבות המועצה מטעמה. ההודעות והשאילתות שיצאו ממנה היו מטעמה של תנועת "שקיפות". כתוצאה מכך, בקרבתו של גנדלמן הביעו פליאה על כך שמצד אחד עודד נהגה לצאת נגדו בכל הזדמנות ואף התנהגה כאופוזיציה מולו ומצד שני היא ממשיכה להצהיר כי היא מספר 2 ברשימתו.
בדיון שהתקיים היום בית המשפט המחוזי לעניינים מינהליים נקבע: כי חברת המועצה שירלי עודד נשארת מספר 2 בסיעת יש עתיד. לאחר הדיון אמרה עודד: "הצדק ניצח".
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.