בעקבות שביתת התלמידים משרד החינוך הסכים להחזירו לתפקיד. מועצת התלמידים: "אנו רואים זאת כדוגמה ליכולת ולכוח שיש בידי הנוער להשפיע."
לאחר יומיים של שביתה הצליחו תלמידי בית הספר התיכון במאבקם לאחר שהביאו לשינוי ההחלטה להעביר את מנהל בית הספר אלי עמיר מתפקידו. בעקבות מחאת התלמידים יצאו היום מנכ"ל בית הספר התיכון אריה לוקר ביחד עם אלי עמיר ואהובה אלמדו למשרד החינוך בחיפה להיפגש עם המפקחת המחוזית רחל מתוקי במטרה לנסות למצוא פתרון ולהביא לסיום שביתת התלמידים.
בתום הפגישה, התבשרו התלמידים כי הושגה התקדמות חיובית מאוד ולפיה עמיר יחזור לתפקידו כמנהל בית הספר וזאת לאחר שמשרד החינוך נתן את הסכמתו לכך. גם בעיריית חדרה ובעמותת תיכון חדרה ברכו על ההחלטה.
לאור ההחלטה, אמרו היום התלמידים ובראשם מועצת תלמידי התיכון כי הם גאים להכריז על כך שמטרתם להחזיר את עמיר לתפקידו הושגה וכי מאבקם היה מוצדק. בנוסף ציינו במועצת התלמידים את העובדה כי הם רואים זאת כדוגמה ליכולת ולכוח שיש בידי הנוער להשפיע.
שלט תמיכה באלי עמיר. (צילום: באדיבות מועצת התלמידים)
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.