עו"ד אלימלך: המשטרה למרשי, "מעתה כל דבר שיקרה בחדרה אנחנו נבוא אליך".
אמש עצרה משטרת חדרה עבריין מוכר תושב העיר בן 21 בחשד לביצוע הירי לעבר אותו בית ברחוב החולית.
בית משפט השלום בחיפה, האריך אמש בשלושה ימים את מעצרו של אושר ארביב, בן 25 מחדרה, החשוד בהשכלת הרימון לעבר ביתו של תושב העיר בעל עסק בתחום הרכב. חברו הקרוב, תושב העיר, בן 21, נעצר בחשד לביצוע הירי שבוצע אתמול לעבר אותו בית. המשטרה תבקש הבוקר להאריך את מעצרו בית משפט השלום בחדרה.
מהדיון בעניינו של ארביב שהתקיים בבית משפט השלום בחיפה עולה, כי המשטרה מייחסת לו את השלכת הרימון בליל חמישי וזאת על פי מידע מודיעיני שנמצא ברשותה. אולם החשוד סיפק לחוקרים אליבי ולטענתו בעת שהושלך הרימון הוא שהה באירוע משפחתי במלון כרמל בנתניה ואף הציג לחוקרים סרטון וידאו המתעד את שהותו במקום ביחד עם בני משפחה נוספים.
אושר ארביב. הציג לחוקרים אליבי. (צילום: שלומי גבאי)
נציג המשטרה, רס"ב רמי יוסיפיאן, טען כי המשטרה טרם בדקה את טענת האליבי וביקש להאריך את מעצרו של ארביב בחמישה ימים. עוד ציין יוסיפיאן כי מלבד טענת האליבי ארביב שמר על זכות השתיקה בחלק מן השאלות שנשאל ובחר לענות רק על חלקן.
עו"ד אלעד אלימלך, המייצג את ארביב דרש מבית המשפט להורות על שחרורו המיידי של מרשו בטענה כי המשטרה יכלה לבדוק את טענת האליבי של החשוד אולם לא עשתה כך. הוא אף ציין, כי ביום חמישי בשעות הבוקר הוזעקה המשטרה לביתו של ארביב לאחר שעלה חשד כי הונח מטען חבלה ברכבו ובמהלך עבודת החבלן במקום אמרו החבלנים לארביב "מעתה כל דבר שיקרה בחדרה אנחנו נבוא אליך". עוד הוסיף אלימלך כי האדם שלעבר ביתו הושלך הרימון כלל לא הגיש תלונה בתחנה והא מסובך בחובות גדולים בשוק האפור.
השופט אייל דורון קבע בהחלטתו כי על פי החומר החסוי שהוצג בפניו קיים חשד סביר כי החשוד ביצע את המיוחס לו והורה על הארכת מעצרו עד יום שלישי הקרוב.
עורך הדין אלעד אלימלך. מייצג את אושר ארביב. (צילום: יח"צ)
כאמור, אמש עצרה משטרת חדרה עבריין מוכר תושב העיר בן 21 בחשד לביצוע הירי לעבר אותו בית ברחוב החולית. במשטרה חושדים כי החשוד שנעצר אתמול, חברו הטוב של ארביב, ביצע את הירי בכדי להזים את החשד כי ארביב מעורב ובעיקר בעת שהוא נתון במעצר אלמונים ממשיכים להתנכל לבעל העסק שגר באותו בית.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".