המשטרה חושדת כי היה מעורב בהשלכת רימון הלם לעבר ביתו של תושב העיר ובהצתת משאית וכלי רכב פרטי ברחוב ארזי הלבנון בשכונת עין הים במערב העיר.
משטרת חדרה עצרה אמש את תושב העיר, בן 19.5, המוכר למשטרה בחשד כי היה מעורב בהשלכת רימון הלם לעבר ביתו של תושב העיר המתגורר ברחוב ברנדיס ביום 21.11.15, ובהצתת משאית וכלי רכב פרטי ברחוב ארזי הלבנון בשכונת עין הים במערב העיר בליל 25.11.15.
לאחר חקירה סמויה שנוהלה במשך חודש ימים בתחנת חדרה נעצר שי (סלמון) אוסיפוב. מעצרו הוארך הבוקר בבית משפט השלום בחדרה בארבעה ימים. החוקרים מייחסים לו הצתת משאית ורכב פרטי מדגם מזדה השייכים לקבלן עבודות עפר שעל פי המידע המודיעיני לבנו של הקבלן ישנו סכסוך עם חבורה חדרתית אליה משתייך אוסיפוב. בסרטון מצלמות האבטחה שמוצבות בבית הקבלן נראים שני חשודים כשהם מגיעים ברכב מסוג יונדאי וניגשים למשאית ולרכב מהמזדה שופכים חומר דליק ומציתים אש שגורמת נזק רב לכלי הרכב ונמלטים מהמקום.
שי (סלמון) אוסיפוב. מעצרו הוארך ב-4 ימים. (צילום: רון איתן)
במקרה אחר, חושדים החוקרים כי אוסיפוב הגיע רכוב על קטנוע לביתו של תושב העיר המצוי בסכסוך עסקי כספי עם אותה חבורה השליך רימון הלם לחצר בית והחל להימלט כשלפתע החליק עם האופנוע עליו רכב. כתוצאה מכך הוא נחבל קלות והותיר את האופנוע בזירה תוך שהוא נמלט מהמקום רגלית. גם במקרה הזה יש בידי החוקרים תיעוד ממצלמות האבטחה שמוצבות בדירה.
בחקירתו שמר אוסיפוב על זכות השתיקה וסירב לענות על שאלות החוקרים. במשטרה יבצעו בימים הקרובים מספר פעולות חקירה כדי לבסס את החשדות נגד אוסיפוב ולהביאו לדין.
עורך הדין רונן סמולסקי, המייצג את אוסיפוב אמר: "למרשי מיוחסות שתי עבירות מחודש נובמבר האחת של השלכת רימון והשניה של הצתת רכבים. מפרוטוקול הדיון עולה כי המשטרה ערכה חקירה סמויה בת כחודש, כשהיום לפנות בוקר נעצר מרשי. חרף בקשת המשטרה להאריך את מעצרו ב- 8 ימים, החליט ביהמ"ש להאריך את המעצר בשלושה ימים בלבד וזאת בשל העובדה כי ארעה תקלה בחקירת החשוד וכי המדובר במידע בלבד הקושר אותו לביצוע העבירות. מכאן שככל הנראה החקירה הסמויה לא הניבה רבות ואנו סבורים כי חקירת המשטרה תעלה עד יום רביעי כי מרשי אינו קשור לארועים המיוחסים לו".
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
מדברים על זה
בית המשפט קבע: מתמודד הנפש לא יחזיר שקל בגין ההלוואות שניתנו לו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.7.2025
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!