ראש אגף התנועה ניצב ירון בארי, המתגורר סמוך לחדרה, ימשיך בתפקידו. בארי, ששמו נקשר בפרשת פישר אך התיק בעניינו נסגר, נידון לקנס של יומיים משכרו החודשי - כך קבע המפכ"ל רוני אלשיך.
המפכ"ל, רב ניצב רוני אלשיך, סיים את ההליך המשמעתי אשר הונח על שולחנו עם כניסתו תפקיד, בעניינו של ניצב ירון בארי המתגורר באחד הישובים הסמוכים לחדרה והחליט לזכות באופן מלא את ניצב בארי מהחשד לקשירת קשר עם עו"ד רונאל פישר. בכל הנוגע לפרסום בתום לב של בקשה לתרומה פילנטרופית לילדים במצוקה בפייסבוק, מצא המפכ"ל כי ניצב בארי חרג מנהלי המשטרה ולכן, החליט להטיל על ניצב בארי קנס בגובה שני ימי עבודה.
ניצב ירון בארי ימשיך בתפקידו (צילום: שלומי גבאי)
לפני מספר חודשים, לקראת סוף חודש יוני, החליטה המחלקה לחקירות שוטרים על דעת פרקליט המדינה, לסיים את הליך הבדיקה בעניינו של ניצב בארי במישור הפלילי בהיעדר תשתית המגבשת חשד לפלילים. עם זאת הוחלט אז להעביר את העניין לבחינת מחלקת המשמעת במשטרת ישראל, אשר אמור היהתה לבחון את התנהלותו של בארי בגזרת איסוף תרומות עבור פנימייה של ילדים בסיכון, בניגוד לכלל האוסר על שוטרים להתרים וכן לשם בחינת התנהלותו במסגרת תפקידו מול עו"ד פישר.
מחומר הראיות עלה כי אשתו של בארי סייעה בתום לב לקרובת משפחתה, להתרים לאירוע בר/בת מצווה של ילדי פנימייה של ילדים בסיכון. במסגרת זו, הגיעה פנייה של צד שלישי, לעו"ד רונאל פישר, אשר פנה ללקוחות המשרד לבקש תרומה. עוד עלה מחומר הראיות כי ככל הנראה מטרתו של רונאל פישר הייתה ליצור מערכת של "מחויבות הדדית", במסגרתה הוא היה אמור לדאוג לאיסוף התרומות עבור העמותה, ובתמורה יקבל סיוע מהניצב במסגרת תפקידו כראש אגף משמעת במשטרה בכל הנוגע לתיקים בהם פישר ייצג שוטרים בהליכים משמעתיים.
עם זאת, לא נמצא יסוד לחשד לכך שהוא היה מודע לכוונותיו הפליליות של פישר. בנסיבות אלו הבדיקה העלתה כי אין חשד לביצוע עבירה פלילית מצדו של הניצב. בהחלטתו היום המפכ״ל הבהיר כי הסוגיות שנבחנו בעניינו של ניצב בארי מקומן היה להיבחן באמצעות ראיון מפקד ולא בהליך של דן יחיד.
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
מדברים על זה
בית המשפט קבע: מתמודד הנפש לא יחזיר שקל בגין ההלוואות שניתנו לו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.7.2025
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!