עשן נראה עולה מדירה בבניין בן חמש קומות בפרדס חנה. כוחות של מכבי האש הוזעקו למקום והשתלטו על השריפה. לא היו נפגעים בנפש.
חמישה צוותים בפיקודו של רשף משנה אבישי שפיר פעלו בשריפת דירה בקומה החמישית בבניין בן חמש קומות ברחוב המושב בפרדס חנה. כשבתחילת האירוע היה חשש כי במקום ישנו לכוד ומעורבות של בלוני גז.
שריפה ברב קומות בפרדס חנה (צילום: כב"ה מחוז חוף )
בהמשך דווח כי בסופו של דבר לא היו לכודים ולא נפגעים בנפש והושגה גם שליטה על האש , כשלוחמי האש המשיכו עוד שעה קלה בביצוע כיבוי סופי ווידוי אחרון שהכל בשליטה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.