בנה של המתלוננת אשר שהה באותה העת בחדר סמוך ושמע את זעקותיה והבכי של האם הזעיק את המשטרה לביתם. הנאשם נעצר לאחר שהשוטרים נאלצו להשתמש באקדח טייזר
כתב אישום חמור הוגש אתמול בבית המשפט המחוזי בלוד ביחד עם בקשה למעצר עד תום ההליכים נגד תושב חדרה, נשוי, בן 38. כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של אינוס, איומים, תקיפת בת זוג והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.
מכתב האישום עולה כי הנאשם והמתלוננת, תושבת השרון בת 40, קיימו קשר זוגי רומנטי שהחל כבר בחודש ינואר 2014 ונמשך כשנתיים. הנאשם נשוי לאשה אחרת אשר ידעה על קיומו של הקשר הרומנטי בין השניים. במהלך התקופה הרלוונטית לכתב האישום, נהג הנאשם לשתות אלכוהול באופן תדיר ובכמות גדולה, למרות התנגדותה של המאהבת.
כתב האישום מגולל בתוכו מסכת קשה של איומים, חבטות, התנהגות אלימה ואינוסים מצד הנאשם כלפי המתלוננת כאשר באחד המקרים שאירעו במהלך החודש שעבר, הגיע הנאשם לביתה של המתלוננת כשהוא שיכור, תקף אותה באלימות, קילל אותה, ובעל אותה בניגוד לרצונה ולא שעה לתחנונניה של המתלוננת להפסיק. בנה של המתלוננת אשר שהה באותה העת בחדרו בבית ושמע את החבטות, הבכי וזעקותיה של האם מבעד לחדר השינה הזעיק את השוטרים. משהגיעו השוטרים סירב הנאשם לשתף פעולה עימם ומעשיו הופסקו לאחר שהשוטרים נאלצו להשתמש באקדח טייזר.
עורך הדין מירון רוזנטל. סניגורו של הנאשם (צילום: שלומי גבאי)
מכתב האישום עולה עוד, כי הנאשם תקף ואנס את המתלוננת במקרים נוספים תוך שהוא כופה את עצמו עליה בניגוד לרצונה, משמיע נגדה איומים, פועל נגדה באלימות ומבצע בה מעשה אינוס. באחד המקרים הגיע הנאשם לביתה של המתלוננת ובעל אותה בניגוד לרצונה תוך שהוא מכה אותה בחוזקה, מפיל אותה לרצפה כשהיא נחבטת בראשה ומבצע בה את זממו. לאחר שהצליחה להתרומם בשארית כוחותיה התחננה בפניו כי יניח לה ויעזוב אותה. הנאשם קילל את המתלוננת ולאחר שיצא מהדירה התקשר אליה מרכבו ואיים כי הוא ישבור את בנה ויהפוך אותו לנכה. מחשש לגורל בנה ירדה אליו המתלוננת ונכנסה לרכבו כדי לדבר איתו ולנסות להניעו מכוונותיו לפגוע בבנה ושם אנס אותה פעם נוספת.
לפיכך, בשל חומרת העבירות ביקשה פרקליטות מחוז מרכז לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים בטענה כי מדובר בעבירות חמורות המיוחסות לו ובשל היותו מסוכן לציבור ולמתלוננת בפרט, וכן קיים חשש כי הוא עשוי לשבש הליכי משפט. השופטת מיכל ברק נבו, נעתרה לבקשת הפרקליטות והורתה לעצור את הנאשם עד להודעה אחרת.
עורך הדין מירון רוזנטל, סניגורו של הנאשם אמר בעקבות הגשת כתב האישום: "ההגנה סבורה כי בידי המשטרה היו גם ראיות מזכות אך המשטרה החליטה ככל הנראה להתעלם מהם. טרם קיבלנו את כל חומרי החקירה בתיק ואנו מתכוונים לנהל מאבק עד הזיכוי בכל הקשור לעבירות המין".
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!