סייעת לגננת הושעתה בעקבות תלונה שחנקה ילד בגן בחדרה
רון איתן יום ראשון,
14 בפברואר 2016, 17:44
מקורב להורי הילד: "הגננת פנתה באופן אישי וביקשה לא לפנות למשטרה". הסייעת מכחישה בתוקף את המיוחס לה וטוענת כי התבקשה ע"י הגננת להרגיע את הילד שהשתולל
עיריית חדרה השעתה סייעת לגננת בגן טרום חובה בעיר וזאת עד לבירור בעניינה לאחר שהתקבלה תלונה מהורי ילד בן 4 על כך שהסייעת חנקה אותו במהלך יום הלימודים בגן. הסייעת מכחישה בתוקף את המיוחס לה וטוענת כי התבקשה ע"י הגננת להרגיע את הילד שהשתולל ובסך הכל אחזה בו למטרת הרגעתו.
הורי הילד נפגשו היום עם נציגי אגף החינוך בעירית חדרה ומחר יערך בירור מקיף לסייעת בפני מנהלי אגף החינוך בעירייה. בשלב זה מדובר בהליך פנימי המתקיים בעירייה אך טרם הוחלט אם לערב את המשטרה.
לסייעת יערך בירור מקיף בפני מנהלי אגף החינוך בעירייה (צילום: גד כספי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.