גאווה בחדרה - אלון אריה ימונה לרח"ט המבצעים במשטרת ישראל
שלומי גבאי יום חמישי,
3 במרץ 2016, 19:03
השר לבטחון פנים, גלעד ארדן, הודיע היום על שורת מינויים של קצינים בצמרת משטרת ישראל וזאת על פי המלצת המפכ"ל רוני אלשיך ובהם מינויו של נצ"מ אלון אריה תושב חדרה שמשמש כקצין אגם מחוז מרכז. אריה יקודם לדרגת תנ"צ וימונה לראש חטיבת המבצעים של משטרת ישראל.
אלון אריה, בן 49, בן למשפחה מוכרת בחדרה, נשוי ואב לשלושה ילדים. אריה בעל תואר ראשון בקרימינולוגיה ומדעי המדינה ותואר שני במנהל עסקים. בשנת 1989 התשחרר אריה מהצבא בדרגת סגן לאחר ששירת בגדוד 890 של הצנחנים כלוחם ומפקד.
ב-1991 הוא התגייס לשורות המשטרה כחוקר וכבלש בימ"ר תל אביב. בשנת 1995 סיים קורס קצינים בבית הספר לשוטרים ובשנת 1999 הוא מונה לתפקיד ע' ראש אגף משאבי אנוש במשטרה. בתקופה שבין 2002 ועד ל-2004 שימש כקמב"צ מרחב נתב"ג. לאחר מכן שימש אריה עוד בשורה ארוכה של תפקידים תוך שהוא עולה בסולם הדרגות. בשנת 2007 הוא מונה לפקד על תחנת פתח תקוה, ואחר כך על תחנת ראשון לציון, ובשנת 2011 הוא מונה לפקד על תחנת נתניה בשנים הקשות שידעה העיר בתחום הלחימה בעבריינות והעולם התחתון.
נצ"מ אלון אריה. יועלה לדרגת תנ"צ (צילום: שלומי גבאי)
בתפקידו האחרון ועד לימים אלה, הוא משמש קצין אג"מ במחוז מרכז. תפקידו החדש של אריה כראש חטיבת המבצעים של המשטרה הינו חשוב באופן משעמותי במיוחד לאור גל הטרור הנוכחי אותו אנו עוברים בתקופה זו במדינה. אולם חבריו הקצינים המשרתים איתו לאורך השנים ציינו כי אריה הינו האדם המתאים לתפקיד והוא קורץ מחומר שממנו בנויים מפקדים בכירים ביותר.
אביו ציון אריה, היה מנהל אגף האירועים בעירית חדרה ויו"ר קבוצת הכדורגל הפועל נחליאל. פקודיו מעידים עליו כי הוא שייך לדור של פעם, כזה שמאמין בעבודה קשה, בורח מתקשורת, מתייחס בכבוד לכל אדם באשר הוא ולעולם לא ישתמש במעמדו וכוחו בכדי להשיג משהו. אריה ידוע כאיש נעים הליכות, צנוע במיוחד, מקצוען ושוטר בכל רמ"ח אבריו. בכל תפקיד בו עסק הטביע את חותמו והוא זוכה להערכה רבה בקרב צמרת המשטרה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.