אירועי פורים יתקיימו השנה בסימן "חדרה בארץ הפלאות"
רון איתן יום ראשון,
13 במרץ 2016, 15:02
אירועי פורים יתקיימו השנה בסימן "חדרה בארץ הפלאות", ויימשכו יומיים שבמהלכם תעוטר העיר בתפאורה ובמיצגים לסיפור הקלאסי של אליסה בארץ הפלאות
אירועי פורים יתקיימו השנה בסימן "חדרה בארץ הפלאות", ויימשכו יומיים שבמהלכם תעוטר העיר בתפאורה ובמיצגים לסיפור הקלאסי של אליסה בארץ הפלאות. ברחבי העיר יוצבו אלמנטים בגדלים מפתיעים כמו דלתות קטנטנות, פטריות ענק, ספלי תה, קלפי משחק, כובעים של הכובען המטורף וכדומה.
על הבמה המרכזית יעלה לאורך היום מופע "מסיבת התה של אליסה", עם דמויות בהשראת הסיפור הנודע שגם ירדו אל הרחוב ויקיימו תהלוכה פורימית להנאת החוגגים. האירועים יתקיימו בימי חמישי ושישי, 25 -25 במרץ, בשיתוף עיריית חדרה, העמותה העירונית לתרבות הפנאי וקניון לב חדרה.
יום חמישי
ביום חמישי (24 במרץ) תתקיים פעילות בקניון לב חדרה וברחבת הקניון, החל מהשעה 10:00 עד 20:00.
10:30 סדנת יצירה לילדים (הכנת מובייל של דובוני אכפת לי)
14:00 הפעלה לילדים ברחבי הקניון באמצעות דמויות פורימיות
17:30 עמית הקוסם
18:30 הופעה של להקת ילדודס
19:30 הופעת תזמורת הקונסרבטוריון
פורים בטכנודע (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
יום שישי
ביום שישי (25 במרץ) יתקיים אירוע חיצוני, החל מהשעה 10:00 עד 14:00, עם במה מרכזית בכיכר המזרקה, ופעילויות ודוכנים ברחובות רוטשילד והרברט סמואל.
10:00 תחילת אירוע עם מיצגים, סדנאות, הפעלות, שעות סיפור, מתחם משחקים, מתחם קטנטנים, עמדות צילום, מתחם דוכני אוכל, תקליטן ועוד.
10:30 פתיחת דלפק (סמוך לבמה) לרישום תחרות תחפושות גילאי 5 עד 10
11:00 תחרות תחפושות
11:30 מופע במה "מסיבת התה של אליסה"
12:00 פתיחת דלפק הרשמה (סמוך לבמה) תחרות תחפושות גילאי 10 עד 15
12:30 תחרות תחפושות
13:30 מופע במה "מסיבת התה של אליסה"
בנוסף תהלוכות של דמויות פורימיות ברחובות האמורים.
פורים בארץ הפלאות (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
מדע בתחפושת
גם הטכנודע, מרכז מדעי חווייתי ייחודי לכל המשפחה, מציע פעילות ייחודית לפורים "מדע בתחפושת". המשתתפים יוזמנו לגלות מה קורה כשמעבדת הפיזיקה מתחפשת ללונה פארק; מה מגלים בתערוכת אשליות אופטיות; ומה מעוללות קרני האור בחדר החושך. בנוסף תוצב עמדת צילום תחפושות נושאת פרסים.
חוויות, פעילויות, גילויים והתנסויות בחופשת פורים יתקיימו בין ה-23 ל-24 במרץ, בין השעות 9:00 עד 17:00.
סגירת רחובות בקרנבל פורים
ביום קרנבל פורים (שישי 25 במרץ) יחולו שינויים בהסדרי התנועה.
החל מיום חמישי (24 במרץ) בשעה 19:30:00 ועד שישי בשעה 16:00, ייסגרו לתנועה רחובות הרברט סמואל (בקטע שבין רחוב הגיבורים לסניף הדואר); רחוב רוטשילד (מרחוב הנשיא ועד לרחוב גורדון); וסמטת אורנשטיין.
ברחוב הרברט סמואל מול הדואר חניות המיועדות לנכים.
עיריית חדרה מזמינה את תושבי העיר לבוא וליהנות עם משפחותיהם מאירוע ססגוני לכל המשפחה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.