העבריין שוחרר ללא כל אישום. עו"ד רויטל סבג: "כפי שטענתי מהיום הראשון למרשי לא היה כל קשר לסמים שנתפסו ברכב וטוב עשתה משטרת ישראל אשר הסכימה לשחררו מהמעצר"
לאחר כשמונה ימים במעצר שוחררו הבוקר שניים מארבעת הצעירים מחדרה שנעצרו על ידי ימ"ר חוף בחשד לסחר בסמים בינהם יעד "כבד" של הימ"ר. מעצרם של השניים הנוספים הוארך פעם נוספת.
בשבוע שעבר נעצרו הארבעה בשנות העשרים לחייהם בכביש 6 כ-40 ק"מ דרומית לחדרה לאחר שבלשי הי"מר עקבו אחריהם ובחיפוש ברכבם נתפסו כ-35 גרם מסוג קוקאין. העבריין הבכיר הוחזק במעצר כל אותם ימים ולא נחקר אפילו פעם אחת. נהג הרכב שוחרר גם הוא. אחד משני החשודים שנותרו במעצר קושר עצמו לסמים.
עו"ד רויטל סבג (צילום: ינאי רוחבה)
בימ"ר חוף קיוו לקשור את היעד המודיעי "הכבד" לסמים לאחר שהמשטרה ביצעה האזנות סתר ומעקבים אולם גם הפעם כמו במעצרים הקודמים שביצעו חוקרי הימ"ר לעבריין ה"כבד" הוא שוחרר ללא כל אישום.
בחודשים האחרונים פועלים כוחות הימ"ר באינטנסיביות בעיר חדרה מה שהביא למעצרים רבים והגשת כתבי אישום כמו תיק סחיטת אנשי העסקים, הירי בפיצוציה באור עקיבא, מלחמות בין כנופיות פשע ופרשיות נוספות. בימ"ר ציינו כי לא ינוחו עד אשר כל מי שסומן על ידם יושם מאחורי סורג ובריח.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.