האש התפשטה לדירה הסמוכה באותה קומה. 8 צוותים פועלים כרגע לכיבוי שתי דירות בוערות ומדיווח ראשוני עולה כי אשה חולצה כבת 60 ללא רוח חיים מאחת הדירות ביחד עם 3 נפגעים שנלכדו בדירות הבוערות
בשעה 21:00 נמסר למד"א מרחב שרון על שריפה בדירה בקומה השלישית בבניין מגורים בן 3 קומות ברחוב יצחק בן צבי בחדרה. חובשים ופאראמדיקים של מד"א קבעו את מותה של אשה שחולצה מהדירה עם כוויות קשות וללא סימני חיים. צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים הלל יפה 4 נפגעים קל משאיפת עשן. המשטרה סגרה את הרחוב לתנועה כדי לאפר לצוותי הכבוי לפעול ללא הפרעה.
השריפה בבנין מגורים ברחוב בן צבי בחדרה (צילום: נדב ליפשין)
פאראמדיק מד"א אדוארד פלדמן שהגיע למקום סיפר: "מדובר בשריפה בקומה השלישית בבניין בן 3 קומות. הגענו למקום בכוחות גדולים של מד"א שכללו כוננים על אופנועים, אמבולנסים וניידות טיפול נמרץ. לוחמי האש שפעלו לכיבוי השריפה חילצו אלינו לרחוב 5 נפגעים באורח קל שסבלו משאיפת עשן, הענקנו להם טיפול רפואי ופינינו 3 מהם, גבר ואישה כבני 60 וצעירה כבת 28 לבי"ח הלל יפה שכשהם בהכרה מלאה. בתום פעולות הכיבוי אותרה בבניין אישה מבוגרת שהייתה ללא רוח חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה במקום."
נדב ליפשין (צילום: הדירה הבוערת בקומה הרביעית)
לבית החולים הלל יפה הגיעו בסך הכל 4 פצועים מהשריפה. 2 נשים ושני גברים המוגדרים כנפגעים באורח קל והם נמצאים כרגע בטיפול ובבדיקות. שניים מהפצועים הם בגילאי 60+, אישה בת 27 וגבר בגיל 39.
טפס"ר יששכר תוהמי מפקד שירותי כבאות חדרה: "מקור הדליקה הוא כמובן בדירה בה שהתה האישה, הבעל שהה איתה בדירה וחולץ במצב קל, סיבת פרוץ הדליקה טרם הובררה, החוקרים יגבו עדות מהבעל שמאושפז בבית החולים ואז נוכל להשלים את החקירה ולהבין בדיוק את הנסיבות לפרוץ הדליקה".
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.