חייל המשרת בשטח באזור חדרה מסר בגדים במכבסה "כביסע" בחדרה ולא הצליח להגיע לאסוף אותם בזמן עד למועד סגירת המכבסה. כעבור זמן הוא נאלץ לשפשף היטב את עיניו כאשר הבחין לפתע בשטח בבעל המכבסה מגיע אליו שהבגדים שלו בידיו
חיייל המשרת באזור ונמצא בשטח חיפש מכבסה בחדרה והגיע אל המכבסה "כביסע" בהנהלתו של קובי גאן. החייל שאמור היה להגיע בשעה שנקבעה כדי לאסוף את הבגדים בושש לבוא. בשלב מסויים גאן נאלץ לסגור את המכבסה אך לפני כן בצעד יוצא דופן הוא החליט לעשות מעשה חסד ולקח בידיו את בגדיו של החייל, נכנס לרכבו ונסע אליו לבסיס כדי להביא לו אותם באופן אישי. החייל ששהה באותה שעה בשטח סיפר כי הופתע לראות את גאן מגיע בעצמו ומביא לו אישית את הבגדים. החייל סיפר כי גאן סירב לקחת ממנו תשלום עבור הכביסה ואמר: "הוא איחל לי חג שמח והלך לדרכו".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.