בני המשפחה שלא זזו ממיטתו של יהושע אטדגי כל העת לאחר שנפצע הבטיחו כי ביום שמצבו הרפואי יאפשר יערכו סעודה הודיה ואמש התקיימה המצווה
מאות בני אדם השתתפו אתמול בסעודת הודיה שערכה משפחת אטדגי מגבעת אולגה בבית הכנסת "אהבת שלום" בשכונה. יהושע אטדגי שנפצע קשה בפיצוץ מטען ברכבו לפני כחצי שנה בירך את ברכת הגומל ונשמת כל חי במעמד הרב הראשי של העיר שמעון חנניה ביטון, רבני שכונות , המשנה לראש העיר בועז ביטון, בני משפחה, חברים ומכרים מכל גווני הקשת של העיר.
רגע מרגש ביותר נרשם כאשר אטדגי הודה מעומק ליבו לאיש מד"א שלומי סקיטל בן השכונה שהגיע ראשון לזירה והעניק לו טיפול מציל חיים עד פינויו לבית החולים הלל יפה שם עבר סדרת ניתוחים שייצבה את מצבו. בני המשפחה שלא זזו ממיטתו כל העת הבטיחו כי ביום שמצבו הרפואי יאפשר יערכו סעודה הודיה ואמש התקיימה המצווה.
הערב הונעם ע"י הפייטן מנשה אלבז ולהקתו. בחודשים האחרונים השתפר להפליא מצבו של אטדגי וכיום הוא עומד על רגליו ומתהלך הרבה בזכות כח הרצון המיוחד שלו, בתקופה הקרובה הוא יעבור טיפולים נוספים כשלאחריהם יוכל לחזור לתפקוד מלא. כל מי שנכח אתמול בסעודת המצווה הבין שמדובר באדם שסייע בסתר רבות לנזקקים לאורך שנים ארוכות, תמך וסעד משפחות וחסרי ישע דבר שעל פי הרבנים המכובדים עמד לזכותו ברגע האמת.
אטדגי מברך הגומל עם הרב ישראל ביטון (צילום: שלומי גבאי)
המשנה לראש העיר בועז ביטון מברך את אטדגי (צילום: שלומי גבאי)
שושנה אלפרון עם מירב אטדגי (צילום: שלומי גבאי)
אטדגי עם הרבנים שמעון וישראל ביטון (צילום: שלומי גבאי)
זלמן אלפרון מברך את אטדגי (צילום: שלומי גבאי)
אטדגי והחובש שלומי סקיטל שהציל אותו (צילום: שלומי גבאי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.