גנב הרכב נעצר ושוחרר אך חזר לאחר שבוע לגנוב אותו שוב
שלומי גבאי יום רביעי,
20 באפריל 2016, 21:39
שבוע לאחר שתייר גנב רכב מתושב אור עקיבא ודווח תוך כדי נסיעה ברכב הגנוב להוריו בחו"ל נעצר ושוחרר בבית המשפט. אתמול בלילה הוא חזר לאותו המקום וגנב שוב את אותו הרכב
אמש סמוך לחצות הגיע לתחנת המשטרה תושב אור עקיבא והגיש בשנית תלונה כי רכבו נגנב בפעם השניה בדיוק מאותו מקום בו החנה את רכבו בשבוע שעבר. תגובה מהירה של השוטרים הביאה למעצרו של החשוד בגניבה תושב הדרום באמצע שנות השלושים לחייו השוהה בהוסטל באור עקיבא.
כעבור זמן הרכב אותר בתל אביב והושב לבעליו. ביום א' האחרון בעקבות האירוע הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים. אולם ביהמ"ש החליט לשחררו למעצר בית בהוסטל בו שהה. לציין כי סמוך למועד הגשת התלונה נתקבל דיווח כי החשוד עזב את ההוסטל.
היום בשעות הבוקר עוררה את חשדם של השוטרים בתל אביב התנהגותו של גבר שנמצא בתוך רכב. השוטרים ניגשו לרכב ובדיקה קצרה העלתה כי הרכב הוכרז כגנוב והגבר ששהה בו הוא לא אחר מהחשוד שנעצר בשבוע שעבר והחליט עפ"י החשד לגנוב את רכב בפעם השניה ולנסוע איתו לאותו הרחוב בתל אביב. מחר יבקשו חוקרי תחנת חדרה להאריך את מעצרו בבימ"ש שלום חדרה.
גנב את הרכב והתקשר להוריו בחו"ל לדווח להם (צילום: שלומי גבאי)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.