בן 61 נעצר בחשד שאנס את נכדתה בת ה-6 של חברתו לחיים
שלומי גבאי יום שני,
25 באפריל 2016, 22:10
החשוד מתגורר באחד הקיבוצים הסמוכים לחדרה. מעדות הילדה כפי שמסרה בפני חוקר ילדים מיוחד נראה כי גרסתה אמינה
שופט בית משפט השלום בחדרה אהוד קפלן, הורה היום להאריך ב-48 שעות את מעצרו של גבר בן 61 המתגורר בקיבוץ סמוך לחדרה לאחר שהתקבלה תלונה במחלקת הרווחה באזור מגוריו על כך שתקף מינית ילדה בת 6 במספר מקרים. הילדה סיפרה על כך לבני משפחתה שבעקבות תלונה שהגישו לתחנת חדרה נעצר הגבר.
החשוד הכחיש בחקירתו את המיוחס לו ומהחקירה עולה כי באחד המקרים כאשר הוא יצא מהמקלחת הוא נותר עירום לגמרי ונכנס למיטתה של הילדה בעת שזו שהתה בבית סבתה בקיבוץ ואז החל לבצע בה מעשים מגונים ועבירות אינוס.
מעדות הילדה כפי שמסרה בפני חוקר ילדים מיוחד נראה כי גרסתה אמינה. לציין כי בחקירתו של החשוד נתגלו קשיי תקשורת בשל היותו דובר שפה זרה ולשם כך הוזמן מתורגמן כדי לסייע בחקירה. עוד עולה מהחקירה כי הגבר נהג על פי החשד לבצע מעשים מגונים בילדה בעת שנהגה לבקר בבית סבתה.
עורך הדין דן גלעד המייצג את החשוד מסר: "מרשי מכחיש את המיוחס לו ומקווה שהאמת תצא לאור במהרה והוא ישוחרר מהמעצר".
תיק החקירה מלווה על ידי פרקליטות מחוז חיפה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.