המשטרה תגיש ערר על החלטת בית משפט השלום לשחררו למעצר בית
לשכת התביעות המשטרתית חדרה הגישה הבוקר לבית משפט השלום בעיר הצהרת תובע כנגד תושב ירושלים בן 30 החשוד בניהול מעבדת הסמים הגדולה בה נמצאו כ-300 שתילים במשקל של 22.800 ק"ג שנחשפה בוילה יוקרתית ברחוב ההדר בקיסריה לא הרחק מבית משפחת נתניהו. עורך הדין מיקי סיבוני המייצג את החשוד טען בדיון כי מרשו הודה במיוחס לו, לקח אחריות מלאה על מעשיו שנבעו בשל מצוקה כלכלית אליה נקלע ודרש מבית המשפט לשחררו לחלופת מעצר בפיקוח זוגתו של החשוד שהיא גננת במקצועה.
מנגד ביקש נציג המשטרה רס"ב דוד אלפסי מבית המשפט להאריך את מעצרו בשלושה ימים לצורך הגשת כתב האישום. בהחלטתה קבעה השופטת טל תדמור זמיר כי קיימות ראיות לכאורה הקושרות את החשוד לביצוע העבירות המיוחסות לו , ביניהן הודאתו במשטרה, אולם סברה כי ניתן לשחררו למעצר בית מלא בעיר נתניה בפיקוח חברתו לחיים ותוך חתימות על הערבויות שנקבעו. השחרור עוכב ב-24 שעות בשל הודעת המשטרה על כוונתה להגיש ערר לבית המשפט המחוזי.
עו"ד מיקי סיבוני אמר בסיום הדיון:" אני מודה לבית המשפט הנכבד שקיבל את עמדת ההגנה בפתחו של החג השני של פסח והורה על שחרורו למעצר בית, מדובר בחשוד שנקלע לפרשה עקב חובות כבדים,הודה, הביע חרטה על מעשיו וכולנו תקווה כי בהמשך ההליך בית המשפט יאפשר לו לכפר על טעותו".
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.