במשטרת חדרה הביעו סיפוק על התפיסה הגדולה אך ממשיכים לחקור ולנסות להגיע לבעלי הסם.
משטרת חדרה הצליחה לאחרונה לשים את ידה על מספר דירות שבהם נוהלו מעבדות "הידרו" ותפסה מספר לא מבוטל של מאות שתילי סם בחדרה והסביבה ואף הצליחה לגבש תשתית ראייתית כנגד מספר מעורבים שחלקם עומדים לדין בימים אלו.
אולם במקרה הזה עושה הרושם כי אפילו הבלשים שהוזעקו לזירה הופתעו מכמות הסמים הגדולה שהיו מוכנים להפצה שהשווי הכספי שלהם מוערך בכמיליון וחצי ש"ח. תחילתו של הסיפור הוא ביום 1/5/16 אז הגיע במהלך היום תושב העיר בשנות ה-30 לחייו לביתו הנמצא בשלבי בניה ברחוב הבונים בשכונת בית אליעזר בעיר בכדי לבדוק שהכל תקין שכן לאחרונה קצב הבניה הואט והבית היה די שומם ופתוח.
בעודו סורק את הבית הבחין לפתע בממ"ד (חדר הביטחון) הבית בכמות גדולה של אריזות ואקום לא מזוהות ועלה בו חשד כי מדובר בסמים מסוכנים. בעל הדירה התקשר למוקד המשטרה ודיווח על האירוע,למקום הגיעו במהרה כוחות משטרה גדולים שהבינו מיד שמדובר בסמים מסוג הידרו שממש מוכנים להפצה. בעל הדירה שהוא זה שהזעיק את המשטרה נחקר אך השוטרים הבינו במהרה כי הסמים לא שייכים אליו ובשל העובדה כי הבית למעשה פתוח וכל אדם יכול להיכנס אליו ללא קושי לא ניתן לשייך אותם לאדם ספציפי ללא ראיות הקשורות אותו לסמים. בכדי לגלות למי בעצם שייכים הסמים הציבו הבלשים מארבים וציפו לראות מי בעצם בא לאסוף את הסחורה היקרה אולם אף אחד לא התקרב לעבר הבית וכך בעצם נותרה הסחורה מיותמת.
במשטרת חדרה הביעו סיפוק על התפיסה הגדולה אך ממשיכים לחקור ולנסות להגיע לבעלי הסם. המאמצים מתמקדים בעיקר במישור המודיעיני, רכזי המודיעין של התחנה מבינים שהסיפור הזה גרם להרבה בעיות בקרב העבריינים שמתעסקים בענף ההידרו ומישהו עתיד לשלם את מחיר הפקרת הסחורה.
קצין משטרה בכיר המעורב בתיק החקירה אמר: "כמות כזו של סם היתה מציפה את העיר, אין ספק שיהיו השלכות ומישהו פה עלול לשלם את המחיר ,אנחנו ערים לסיפור וממשיכים לחקור ולעקוב אחר ההתפתחויות".
מעבדה שנתפסה על ידי בלשי תחנת חדרה (צילום: משטרת ישראל)
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.