האב החולה המחזיק ברישיון רפואי לצריכת הסם בשל מחלה ממנה הוא סובל. סניגורו של הנאשם: "מרשי הוא אדם נורמטיבי נטול כל עבר פלילי המנהל אורח חיים נורמלי"
שופט בית משפט השלום בחדרה משה גינות גזר השבוע עונש של 300 שעות של'צ ( שירות לתועלת הציבור ) ומאסר על תנאי של 6 חודשים למשך 3 שנים על תושב חדרה בן 27 נשוי ואב לילד שהורשע על פי הודאתו בסחר בסמים.
במהלך חודש יולי 2014 מכר הנאשם 10 מנות מסוג קנאביס אותם לקח ללא רשות מאביו החולה המחזיק ברישיון רפואי לצריכת הסם בשל מחלה ממנה הוא סובל לצעירה בת 23 תושבת מרכז הארץ שהיא קרובת משפחתו ובתמורה קיבל ממנה 500 ש"ח כשהעסקה מתבצעת בחניון רכבים הסמוך לבית החולים הלל יפה.
עו"ד משה אורן שייצג את הנאשם טען בבית המשפט כי מרשו הוא אדם נורמטיבי נטול כל עבר פלילי המנהל אורח חיים נורמלי, עובד בקביעות כטכנאי בחברת תקשורת מובילה בכדי לפרנס את משפחתו אשר מעד פעם אחת ויחידה, הודה מיד במיוחס לו, חסך זמן שיפוטי יקר והביע חרטה על מעשיו.
עו"ד אורן אף ציין את נסיבות חייו המיוחדות של הנאשם שעלה ארצה עם משפחתו בהיותו בן 6 וחווה יחד איתם את משבר ההגירה וכבר מגיל צעיר סייע לפרנס את משפחתו שעברה ימים לא קלים. בהתחשב בתסקיר שירות המבחן החיובי שהתקבל בעניינו ובנימוקים שפירט הסניגור סבר השופט גינות כי הנאשם אינו עבריין מועד שבחר בדרך הפשע וכי אכן מדובר במעידה חד פעמית וגזר עליו כאמור 300 שעות של"צ ועונש מאסר על תנאי בלבד. עו"ד משה אורן סיכם ואמר: "מדובר בגזר דין חריג שבו בית המשפט החליט לתת לנאשם הזדמנות שניה".
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.