לאחר משבר האמון הגדול שנוצר בין ראש העיר צביקה גנדלמן למחזיק תיק הספורט ותיק הצעירים חבר המועצה עו"ד אוהד מרחב צפוי מרחב לפרוש בימים הקרובים מהקואליציה ולחבור לחיים אביטן באופוזיציה
מה שהתחיל בשותפות מוצלחת ויחסי עבודה טובים שהובילו לאיחוד קבוצות הכדורגל בעיר ולפרויקטים משותפים בנושא צעירי חדרה הפך לאחרונה לנתק מוחלט בין השניים שלמרות כל נסיונות הגישור של סגנית ראש העיר חדווה יחקאלי שותפתו של מרחב לסיעה וגורמים נוספים בעיריה הלך והעמיק. הקרע בין האישים הגיע לנקודת רתיחה הקרובה לפיצוץ.
השאלה היתה מי ימצמץ ראשון,ראש העיר גנדלמן שהכיל את המרדנות של מרחב וחבירתו ליריבו המושבע חיים אביטן ויורה על פיטוריו או חבר המועצה מרחב שקרא תיגר על גנדלמן ושותפיו והתפקד למלפגת הליכוד והחל לנהל את מסע הבחירות שלו מוקדם מן הצפוי תוך שהוא פוקד מאות למרכז הליכוד.
גנדלמן ומרחב בזמנים טובים יותר (צילום: שלומי גבאי)
מקורבי גנדלמן סיפרו: "מרחב לא היה שותף לאיחוד וגם לא עשה כלום למען הצעירים, צביקה כמחווה נתן לו את התיקים. במועצת העיר מצפים כי מרחב יהיה אמיץ ויתפטר ולא יתנהל כמי שרוצה לאכול את העוגה משתי הקצוות שלה. אין ספק שבסניף הליכוד מחכים למרחב שם בוודאי ילמדו אותו פוליטיקה מה היא, מעניין איך הוא יסתדר עם הגברת שירלי עודד דורן שגם לא מחכים בליכוד"
מקורבי מרחב סיפרו: "מהרגע הראשון צביקה חשש מאוהד ועשה הכל בשביל לנסות ולהכשיל אותו בתפקידיו. ככל שאוהד צבר כח ואהדה ככה גברו נסיונותיו של צביקה לפגוע בו. לאחר שמרחב בחן ובדק את כל ההיבטים המשפטיים הכרוכים במהלך ההתפטרות הוא צפוי להתפטר ולהפוך לאופזיוצינר לוחם ולהקשות את תפקוד הקואליציה. בקרוב צביקה יתמודד עם אופוזיציה לוחמנית כמו שלא שלא ראה עד היום ועד לעזיבתו את התפקיד״.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.