ראש העיר צביקה גנדלמן אירח בלשכתו שחקניות כדורשת מליגת מאמאנט חדרה, אשר ניצחו בטורניר המוקדמות שהתקיים בקוסטה ברווה ספרד, וכן את מייסדת ויו"ר מאמאנט עפרה אברמוביץ
בפגישה השתתפו גם סגנית ראש העיר חדווה יחזקאלי ומנהל מחלקת הספורט בעל"ה אילת בן-משה.
ליגת מאמאנט, ליגת אימהות בכדורשת, מורכבת מקבוצות של אימהות המייצגות את בתי הספר שבהם לומדים ילדיהן. בחדרה קבוצות מבתי הספר ארלוזורוב, צפרירים, מופת חופים, קפלן, ניצנים, תיכון חדרה, הרב תחומי, הגורן, שחף ואחד העם.
פורמט מאמאנט, דגם ייחודי ישראלי, אושר כענף ספורט מוכר במשחקים הבינלאומיים מטעם הקונפדרציה הבינלאומית של ארגוני ספורט בעולם, ובמסגרת זו תתקיים אליפות העולם בלטביה. לקראת האליפות הבינלאומית התקיימו משחקי המוקדמות בספרד, בהם השתתפו קבוצות רבות מליגת מאמאנט בישראל, אשר שיחקו מול ליגות מאמאנט ממדינות שונות באירוע ספורטיבי ראשון מסוגו. כאמור, הקבוצה ובה השתתפו שחקניות מאמאנט מחדרה שבה עם הגביע.
ראש העיר גנדלמן בירך את השחקניות על ניצחונן, והנחה את מנהל מחלקת הספורט להכין תוכנית עבודה, הכוללת עלויות, לבחינת האפשרות לשליחת משלחת ייצוגית של חדרה למשחקים הבינלאומיים.
ראש העיר מארח את נציגות מאמאנט (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.