שמעון אמסלם הגיע למפגש עם בני נוער בחדרה, וסיפר להם על מסעו האישי מנער הגדל בשדרות ועד לקריירה מקצועית בכדורסל
בני נוער רבים הגיעו אל מרכז הנוער העירוני בבית רם למפגש עם שמעון אמסלם, כוכב הפועל תל אביב בעבר וכוכב תוכנית הטלוויזיה "הישרדות". במפגש, שהתקיים בחסות מחלקת הנוער העירונית של העמותה לתרבות הפנאי, השתתפו בני נוער מקבוצות המנהיגות הפועלות בעיר, מועצת הנוער העירונית, מד"צים ותנועות הנוער.
בהרצאתו, הנושאת את השם "לנצח ולהישאר בן אדם", סחף אמסלם את בני הנוער ודיבר על מנהיגות אישית וקבוצתית, קבלת החלטות, הצבת יעדים ומימוש מטרות תוך התייחסות לסיפור חייו מנער הגדל בשדרות ועד לשחקן כדורסל מקצועי. אמסלם תיאר את המסע האישי שלו בדרך להצלחה ולניצחון. הוא דיבר על עולם הספורט ההישגי והתחרותי ועל חשיבותם של ערכים כמו חתירה למצוינות והאמונה בעצמנו, ובעיקר הדגיש את החשיבות של כבוד הדדי, צניעות וכוחה של קבוצה. בסופה של ההרצאה נשאל אמסלם על ידי בני הנוער על התמודדות עם כישלונות, לחץ ומשברים והאם יש דברים שהוא מתחרט עליהם.
מנהלת מחלקת הנוער בעל"ה יעל איטח: "ההרצאה של שמעון אמסלם התקיימה במרכז הנוער העירוני כחלק מסדרת הרצאות פתוחות לנוער בעיר. בני הנוער זכו לפגוש אדם מעורר השראה וללמוד מהדרך שעבר בחייו, אדם צנוע שדיבר בגובה העיניים מתוך מטרה אמתית לחנך".
איטח הוסיפה כי ניתן להתעדכן בפייסבוק של מחלקת הנוער בתאריכי המפגשים הצפויים וההרצאות הקרובות.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.