יחד איתו נמשו מהים עוד שניים במצב בינוני וקל. האזור בו נמשו הטובעים מוגדר כאזור האסור לרחצה. פאראמדיקית מד"א קטי שוסמן וחובש בכיר במד"א רוני דרורי שהגיעו למקום סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו על קו המים 3 בני אדם שנמשו מהים ושכבו על החוף"
תושב חדרה בן 25 טבע למוות היום סמוך לשעה 19:00 דרומית לתחנת הכח לאחר שהוא ביחד עם עוד שניים בני 22 ו-12 נמשו מהים על ידי אזרחים ששהו בפארק נחל חדרה. שלושת המתרחצים בני משפחה אחת נסחפו אל המים העמוקים באזור בו נשפך פארק נחל חדרה לים. צוות מד"א מרחב שרון הוזעק לאזור הטביעה והעניק טיפול רפואי לשלושה תוך שהוא מבצע פעולות החייאה בצעיר בן ה-25 שהוגדר במצב אנוש. השניים האחרים בן ה-22 שהוגדר במצב בינוני הובהל גם הוא לבית החולים להמשך קבלת טיפול. הצעיר מבניהם בן ה-12 הוגדר במצב קל והוא טופל במקום. מבית החולים נמסר כי כעבור זמן לאחר מספר ניסיונות החייאה נאלצו הרופאים לקבוע את מותו של הבגיר בן ה-25 שהגיע במצב אנוש.
הטובעים נמשו על ידי אזרחים ששהו בפארק נחל חדרה (צילום: מד"א)
פאראמדיקית מד"א קטי שוסמן וחובש בכיר במד"א רוני דרורי שהגיעו למקום סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו על קו המים 3 בני אדם שנמשו מהים ושכבו על החוף. ערכנו מיון ראשוני מהיר, צעיר כבן 23 היה מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק ומיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי ולבצע בו פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסוים, הנשמות וטיפול רפואי. צעיר בן 22 שכב מחוסר הכרה, חילצנו אותו מהחוף בסיוע טרקטורון והענקנו לו טיפול רפואי ראשוני תוך כדי פינוי לבי"ח כשמצבו מוגדר קשה. ילד כבן 12 טופל במקום כשהוא בהכרה מלאה ומצבו קל."
פארק נחל חדרה. אזור המוגדר אסור לרחצה (צילום: שלומי גבאי)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.