3 מתרחצים טבעו היום בשעות הערב סמוך לתחנת הכח בחדרה. מצבו של גבר בן 28 שנמשה מהים ללא הכרה מוגדר אנוש. אתמול, טבע למוות תושב חדרה, בן 25, לאחר שטבע ביחד עם עוד שני מתרחצים סמוך לתחנת הכח.
חובשים ופאראמדיקים של מד"א שהוזעקו היום למקום העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה בגבר כבן 28 שנמשה מהים כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. צעיר כבן 20 פונה גם הוא לבי"ח הלל יפה במצב בינוני. צעירה כבת 25 טופלה בחוף ולא נזקקה לפינוי לבי"ח.
חובש בכיר במד"א רוני דרורי שהגיע למקום סיפר: "כשהגענו למקום ראינו על קו המים צעירה כבת 25 וצעיר כבן 20 שנמשו מהים ושכבו על החוף בהכרה, תוך כדי שאנחנו מבצעים מיון ראשוני מהיר ומעניקים להם טיפול רפואי, אופנועי ים חילצו אלינו לחוץ גבר כבן 28 שהיה מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק ומיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי ולבצע בו פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסוים, הנשמות וטיפול רפואי."
חוף שדות ים. האזור בו טבעו השלושה (צילום: שלומי גבאי)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.