חברי הטלוויזיה הקהילתית של חדרה ציינו עוד שנה של כתבות איכותיות על המתרחש בעיר
אירוע לסיום שנת פעילות של הטלוויזיה הקהילתית התקיים במתנ"ס בית אליעזר. הטלוויזיה הקהילתית פועלת בחדרה כפרויקט של המדור לאוכלוסייה מבוגרת באגף הרווחה בעירייה, וכחלק מהעמותה למען הקשיש, עם תמיכה ותקצוב של משרד התקשורת.
בין היתר מסקרת הטלוויזיה נושאים ואירועים קהילתיים, ואף הכינה כתבות על אתרי טיולים ואתרי מורשת בעיר, כולל בריכת עטא, פארק נחל חדרה, יער חדרה, שמורת גדור, המסלול ההיסטורי, שיפוץ מגדל המים ועוד. בנוסף מסקרת הטלוויזיה הקהילתית את אירועי שנת ה-125 לחדרה.
מסיימים שנת פעילות מוצלחת (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
הטלוויזיה הקהילתית חדרה היא מהבולטות בטלוויזיה הקהילתית בארץ, ונחשבת כיוצרת סרטים ברמה איכותית גבוהה ביותר. המתנדבים יוצרים סרטים קצרים וארוכים, המשודרים בטלוויזיה בימי שלישי בשעה 19:00 ובשישי בשעה 17:30 בערוץ 98. בנוסף מוקרנים הסרטים במסגרות שונות, כולל הרצאות על חדרה, במרכזי תרבות ומועדונים קהילתיים בעיר.
את האירוע לציון סיום שנת הפעילות הנחתה חברת ההנהלה אסתר קבין, והשתתפו בו חברי הטלוויזיה הקהילתית, מנחה הטלוויזיה ישי בונה, מנהל הטלוויזיה אריק אורון, ובוגרים של קורס שהסתיים לאחרונה.
את האירוע כיבדו בנוכחותם סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי, מנכ"לית העמותה למען הקשיש סיגל זיידה, יו"ר העמותה למען הקשיש בחדרה טובה בן זאב, מנהלת המחלקה לאוכלוסייה המבוגרת בעיריית חדרה רויטל פוקס, ומנהלת מתנ"ס בית אליעזר מירב נבון.
את עמותת הטלוויזיה הקהילתית ייצג מנהל העמותה יוחאי רוטנברג, שהגיע במיוחד מירושלים, וציין את רמתה המקצועית של הקבוצה ואת איכות הסרטים המופקים על-ידה.משתתפי האירוע ציינו את העבודה המבורכת המתבצעת במשך השנה, את הרמה הגבוהה של המגזינים ואת העובדה שקבוצת הטלוויזיה הקהילתית של חדרה מהווה דוגמה לעבודת צוות ויצירה פורייה. במהלך האירוע הוקרנו סרטי ביכורים של בוגרי הקורס החדש וברכות מצולמות מחברי הקבוצה לסיום השנה.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!