"בעלי אסר עלי להצטלם לפייסבוק ולהעלות תמונות עם חברות"
רון איתן יום ראשון,
24 ביולי 2016, 19:32
בית המשפט יצטרך לקבוע: האם איסור של בעל על אשתו הדוגמנית לעלות תמונותיה לפייסבוק יחשב כ"התעללות". בתביעת גירושין מורכבת במיוחד טוענת האישה: "בעלי התעלל בי נפשית והציג עצמו רווק בפייסבוק"
על רומנים וחתונות בין דוגמניות ושחקני כדורגל שמענו לא מעט, גם על נישואין של דוגמניות - על ואילי הון שמענו לא פחות. במילים אחרות היופי בדרך כלל הולך עם הכסף הגדול ולא חסרים סיפורים על מיליונרים שלקחו לחיקם "טופ-מודל" כזו או אחרת.
עד כמה היתה מוכנה במקרה הזה דוגמנית יפהפיה להשפיל את עצמה בשביל כסף? אפשר ללמוד מתביעת הגירושין שהגישה לבית המשפט לענייני משפחה באמצעות עורך הדין אורן סולן, אחרי שאזרה אומץ רב והסכימה לוותר על עושרו הרב של בן זוגה.
עו"ד אורן סולן (צילום: יח"צ)
מהתביעה יוצאת הדופן עולה סוג של "התעללות נפשית" קשה במיוחד. מדובר בדוגמנית בתחילת דרכה, בעלת מראה זוהר עם עתיד ורוד במיוחד על פי כל המומחים. עו"ד סולן טוען כי לפני כשנתיים נישאה לבעל הון מקומי.
לדבריה, בנוסף להסכם ממון הכתוב עליו חתמה, טרם הנישואין, נעשה הסכם בעל פה בין בעלה לבינה, שכלל כמה עובדות קשות במיוחד. למשל שהבעל רשאי לצאת בגפו לבילויים מבלי ליידע את רעייתו. לטענת הדוגמנית "הסכמתי כנראה בעל פה שיבגוד בי".
כמו כן נאסר עליה להצטלם לפייסבוק או לעלות תמונה שלה עם חברות. הבעל גם קבע שבפייסבוק הוא יוצג כרווק ולרעייתו אין היתר לעלות תמונות משותפות שלהם כזוג, לא מאירועים ולא בכלל.
עו"ד סולן מדגיש כי בהסכמות הללו, נעתרה האישה להפצרות בעלה לשלוט בחייה ללא עוררין ולדבריו גם הסכמה בעל פה היא הסכמה ולכן דורשת האישה מבית המשפט לקבוע כי הדבר נכפה עליה ויש להתיר את ההסכם ביניהם. בתביעה מגוללת האישה עוד שורה ארוכה של התניות של בעלה שהפכו את חייה לדבריה "לבלתי נסבלים".
הבעל טוען להגנתו כי שום דבר לא נכפה על האישה. כל דבר שנקבע בהסכם בעל פה הושג בהבנה. לטענתו כנראה היה לה למה להרוויח מזה, אבל כשהבינה שהיא לא יכולה לעשות כרצונה בכסף היא החליטה למרוד. האישה מבקשת להתגרש מבעלה ולפצותה על עוגמת הנפש לאורך תקופת הנישואין.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.