אביעד מדר, בן 32 מחדרה, חזר ביחד עם משפחתו מחופשה בברצלונה וסמוך לגבעת אולגה סטה עם רכבו, פגע בתחנת אוטובוס וגרם למותה של לאה חזי, בת 60 מיקנעם ולפציעתו של גבר בן 28. "אני מצטער על מה שקרה", אמר בבית המשפט
שופטת בית משפט השלום בחדרה טל תדמור, האריכה היום ביממה את מעצרו של אביעד מדר, בן 32 מחדרה, שדרס למוות את לאה חזי, בת 60 מיקנעם, ופצע גבר באורח בינוני בתאונה הקשה שאירעה אתמול סמוך לגבעת אולגה. מדר נעצר בחשד להריגה ונהיגה בהשפעת סמים. בחקירתו אמר כי לא ישן 27 שעות לפני התאונה ובבית המשפט אמר "אני מצטער על מה שקרה".
במהלך הדיון טען נציג המשטרה רס"ב חתאם חרדאן כי הנהג מסוכן לעצמו ולציבור וכי הנהג הודה כי עישן סמים ביום שני כ-18 שעות לפני התאונה הקטלנית. לציין כי בעברו של הנהג 5 עבירות תנועה קודמות ואין לו עבר פלילי. מהדיון עולה כי החשוד לא ישן במשך 27 שעות וצרך כמות משמעותית של סמים.
אביעד מדר בבית המשפט (צילום: שלומי גבאי)
הסניגור אלעד עובדיה טען כי הנהג מסר גירסה ושיתף פעולה עם חוקריו, הוא אינו מסוכן לציבור שכן לא ינהג ואינו יכול לשבש החקירה, וביקש לשחררו לחלופת מעצר בערבות בני משפחתו שנמצאים באולם. בצאתו מהאולם אמר הנהג: "אני מצטער על מה שקרה"
קרוב משפחתו של הנהג אמר: "זה לא מסוג המקרה שצריך לעצור בן אדם, גם ככה הוא מתייסר על מה שקרה, מדובר בבחור נורמטיבי, עובד, בעל משפחה ואיש חיובי ללא כל עבר תעברותי משמעותי ולמי מאיתנו אין 5 עבירות תנועה. אין לעניין הסמים כל השפעה על התוצאה.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.