הגנב ממזרח ירושלים ניסה להימלט והשוטרים הצליחו לעצור אותו בכביש 443 לאחר שגנב את הרכב במהלך פריצה לדירה בקיסריה
בסמוך לשעה 05.00 לפנות בוקר התקבל במשטרה דיווח על רכב גנוב אשר נמצא בדרך לירושלים ממרכז הארץ. השוטרים החלו מיד בפעילות והקמת מחסומים בכבישים 431 ו 443 באיזור העיר מודיעין. במהלך החסימה שבוצעה בכביש 443 הגיע אל המחסום רכב מסוג גולף. עם ההגעה למחסום נהג הרכב נטש אותו והחל לברוח רגלית. שוטרי המחסום החלו במרדף רגלי אחרי החשוד והצליחו לעצור אותו. הוא נלקח לחקירה. מדובר בצעיר בן 18, תושב מזרח ירושלים. מתחקור ראשוני התברר כי הגולף נגנב כשעה או שעתיים קודם לכן מקיסריה במהלך התפרצות לדירה.
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.