תאונה קטלנית: הולך רגל בן 30 מחדרה נהרג מפגיעת רכב
שלומי גבאי יום רביעי,
16 בנובמבר 2016, 06:39
התאונה אירעה הלילה לאחר חצות בכביש 4 סמוך לצומת חפר. צוות מד"א שהוזעק למקום קבע את מותו
הולך רגל בן 30 מחדרה, נהרג הלילה בסביבות השעה 01:30 מפגיעת רכב בכביש 4 בעת שחצה את הכביש סמוך למעבר חציה בצומת חפר דרומית לחדרה. מחקירה ראשונית של בוחני התנועה עולה כי הרכב בו נהג תושב בנימינה חצה את הצומת באור ירוק. הנהג בן 69 נחקר על ידי המשטרה ובסיום חקירתו הראשונית הוחלט לשחררו.
פאראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום ביצעו פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותו. פאראמדיק מד"א אליק איסקימוב סיפר: "כשהגענו למקום ראינו רכב עם שמשה מנופצת ובסמוך אליו שכב על המדרכה גבר כבן 30 כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה. ניסינו להעניק לו טיפול רפואי אבל הפציעה שלו הייתה קשה מאוד ובתוך רגעים ספורים נאלצנו לקבוע את מותו במקום."
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.